Ο Alice Cooper σοκάρει τις αισθήσεις μας , με τις νέες του καυτές σάλτσες!

Ο Alice Cooper γκαζώνει και μας προσφέρει κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό για αυτόν τον Χειμώνα. Ο “νονός” του rock ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μία νέα σειρά από καυτές σάλτσες και οι οποίες θα διατίθενται σε τρείς διαφορετικές γεύσεις! 

Alice-Cooper-Hot-Sauce3-Pack-photo-2Η ονομασία τους προέρχεται από τρία πολύ γνωστά και πετυχημένα τραγούδια του Alice, τα “Welcome To My Nightmare”“No More Mr. Nice Guy, και “Poison”. Αν θέλετε να τις αποκτήσετε δεν έχετε παρά να μπείτε στο UnitedSauces.com.

alice-cooper-sauce-photo-3Ο Alice Cooper δήλωσε: Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω ότι το φαΐ πρέπει να είναι επίπονο, αλλά με τις καυτές μου σάλτσες θα είναι ΠΟΝΟΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΠΟΝΟΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ!! Επαναλάβετε το λοιπόν μέχρι να ικανοποιηθείτε!!!

Nick Manous

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

Οι “The Magic Bus” μας συστήνουν το πρώτο κομμάτι του επερχόμενου δίσκου τους και μας προσκαλούν σε ένα “Ταξίδι Εντός”!

Next Story

Πόσο βοηθάει την ψυχολογία ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop