Οι Rotting Christ απέκτησαν το δικό τους απολίθωμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Maastricht

Τα δύο αδέρφια και βασικά μέλη των Rotting Christ, o Σάκης και ο Θέμης Τόλης είχαν την τιμή να δώσουν το όνομα τους σε ένα απολίθωμα. Δύο ερευνητές από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λουξεμβούργου ανακάλυψαν πρόσφατα ένα νέο είδος αστερία και αποφάσισαν να το ονομάσουν “Brezinacantha Tolis” τιμώντας τα δύο αδέρφια.

R-C-PROMO-1-1024x758Ο Σάκης Τόλης δήλωσε: “Είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω λάβει σαν άνθρωπος και σαν μουσικός, και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να δημιουργώ μέσα σε αυτή την δύσκολη εποχή”.

unnamed-1Οι Dr. Ben Thuy και Dr. Lea Numberger, οι οποίοι έκαναν την ανακάλυψη, δήλωσαν: “Από την πρώτη φορά που αντικρίσαμε τον αστερία, αμέσως ξέραμε ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αποδείχθηκε ότι είναι ένα νέο είδος για την επιστήμη, οπότε είχαμε το προνόμιο να το ονομάσουμε. Με την επιλογή του ονόματος, θέλαμε να συνδυάσουμε τα κοινά μας πάθη για την επιστήμη και τη μουσική, οπότε αποφασίσαμε να τιμήσουμε μια από τις αγαπημένες μας μπάντες. Το νέο απολίθωμα ανήκει σε ένα ζώο που ζούσε σε ένα σκοτεινό, τοξικό περιβάλλον στα βάθη ενός αρχαίου ωκεανού, προσκολλημένο στα απομεινάρια των νεκρών προγόνων του. Αυτό είναι αυθεντικό black metal!”.

Nick Manous

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

Ο Tim Burton ετοιμάζεται για το reboot των Addams Family

Next Story

Καραντίνα: Καλέ τι ‘ναι δω;

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop