Οι Metallica επιστρέφουν με μία νέα έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly

Οι Metallica κυκλοφόρησαν μία δεύτερη έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, γιορτάζοντας με αυτήν τους την κίνηση την “διαδρομή τους κατά την διάρκεια των περιοδειών”.

71-EF16-E2i8-LΗ συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού θα έχει τίτλο Monopoly “World Tour” και ο παίκτης θα μπορεί να βρεθεί στις αγαπημένες πόλεις του συγκροτήματος και να χτίσει στάδια και αρένες που έχουν διεξαχθεί συναυλίες των Metallica.

metallicaΕπίσης οι παίχτες θα έχουν στην διάθεση τους για αν επιλέξουν έξι πιόνια και τα οποία είναι τα εξής: : Lady Justice, Death Magnetic coffin, Ride the Lightning electric chair, Master of Puppets Cross, Metal Up Your Ass toilet και ο Scary Guy.

meta5 Nick Manous

 

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

Νέο live βίντεο από τους Blind Guardian

Next Story

Δεν αυτοκτόνησε, αλλά φίλησε τη σύζυγό της ως απάντηση στους ομοφοβικούς που της επιτέθηκαν

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop