Νέο άλμπουμ και single από τους Caliban

Καθώς το Γερμανικό Metalcore συγκρότημα των Caliban ηχογραφούσε μία διασκευή στο  “Sonne” των Rammstein και σε συνδυασμό με τις παραινέσεις των οπαδών τους αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ στο οποίο οι στίχοι θα είναι αποκλειστικά στην μητρική τους γλώσσα. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το “Zeitgeister” και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου από την Century Media Records.

Το συγκρότημα τώρα μας παρουσιάζει ένα μουσικό βίντεο για το πρώτο single του δίσκου με τίτλο “Intoleranz”. Το τραγούδι αρχικά είχε τίτλο “Intolerance” και είχε κυκλοφορήσει στο ντεμπούτο της μπάντας με τίτλο “A Small Boy In A Grey Heaven”.

Δείτε το νέο μουσικό βίντεο:

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Νέο μουσικό βίντεο από τους Gojira για το νέο τους single “Amazonia”

Next Story

Soo Catwoman: Η μούσα της πανκ σκηνής που εμπνέει μέχρι και σήμερα

Latest from Blog

Punked
Go toTop