Μια ταινία κινούμενων σχεδίων, μεταφορά για τις εντάσεις παγκοσμίως

Την αγανάκτησή της και την ανησυχία της για τις εντάσεις παγκοσμίως εκφράζει ως μια μάχη για την τοποθέτηση πετσέτας για ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά η Prawta Annez στην ταινία της κινούμενων σχεδίων “Towels”. Παρότι η ταινία συνελήφθη ως ιδέα το 2017, σήμερα είναι περισσότερη επίκαιρη από ποτέ!

Μπορεί η θέση της ταινίας να είναι η φράση του Γκάντι “οφθαλμός αντί οφθαλμού” κάνει όλον τον κόσμο τυφλό», αλλά η Ινδή καλλιτέχνης είχε τονίσει ότι επιθυμία της ήταν να δημιουργήσει κάτι το οποίο θα ήταν “διασκεδαστικό, οπτικά, να παρακολουθήσει κανείς”.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης ένα άρθρο για την ετικέτα καλής συμπεριφοράς στην παραλία, το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει “αστείο”, η ταινία εστιάζει σε έναν συγκεκριμένο λουόμενο που πηγαίνει για ηλιοθεραπεία δίπλα στη θάλασσα και την εμμονή του -όπως και την εμμονή των άλλων- για προσωπικό χώρο. Ξεκινά πόλεμο με έναν διπλανό επισκέπτη, με όπλα τις πετσέτες για ηλιοθεραπεία. Χώρος υπάρχει αλλά και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές αρνούνται να παραχωρήσουν έστω και ένα εκατοστό και να φερθούν λογικά.

 

Previous Story

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε πριν ανοίξουν τα γυμναστήρια

Next Story

Οι Imperial Triumphant κυκλοφόρησαν το βίντεο για το single “Atomic Age”

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop