Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι #3

Ίσως να έχετε παρατηρήσει το μεγάλο comeback της Agatha Christie: εκτός των νέων κινηματογραφικών ταινιών με τον Kenneth Branagh, αρχής γενομένης με το Murder on the Orient Express, το BBC One έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί μίνι-σειρές βασισμένες σε βιβλία της. Μετά το And Then There Were None και το The Witness for the Prosecution που είδαμε το 2015 και 2016 αντίστοιχα, πριν ένα μήνα προβλήθηκε το Ordeal by Innocence, ενώ επόμενο στη σειρά είναι το The ABC Murders όπου θα πρωταγωνιστεί ο John Malkovich στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό μαζί με τον Rupert Grint (Harry Potter). Η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιούνιο.

Ο Anthony Hopkins επιστρέφει στις θεατρικές ρίζες του και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική ταινία του BBC Two King Lear, βασισμένη στο έργο του William Shakespeare, όπου κρατά τον ομώνυμο ρόλο του 80χρονου βασιλιά που αποφασίζει να μοιράσει το βασίλειο του στις τρεις κόρες του με βάση τη συμπάθεια που του έχει η κάθε μία, για να ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και οδηγούνται όλα στην τρέλα, το χάος, την προδοσία και τη σφαγή. Μαζί με τον Hopkins, πρωταγωνιστούν οι Emily Watson (Breaking the Waves), Emma Thompson (Angels in America), Jim Broadbent (Moulin Rouge!) και Christopher Eccleston (Doctor Who), ενώ τη σκηνοθεσία κρατά ο Richard Eyre.

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του reboot των Charmed. Η σειρά που κράτησε 8 σεζόν και κράτησε ψηλά το σκήπτρο ως η πιο δημοφιλής σειρά με γυναικείο πρωταγωνιστικό team, επανέρχεται στις οθόνες μας με νέο cast, νέους χαρακτήρες, και νέες ιστορίες που έχουν σαν στόχο να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το σύμπαν μαγισσών, δαιμόνων, και ένα σωρό άλλων μαγικών προσωπικοτήτων. Μάλλον όμως η επιστροφή έρχεται πιο σύντομα απ’ ότι θα ‘πρεπε καθώς το trailer μοιάζει να είναι ένα αναμάσημα του πρωτότυπου με τα ίδια storylines, τις ίδιες σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, τα ίδια θέματα και αναζητήσεις, ενώ η δήλωση μιας εκ των ηθοποιών ότι η «νέα σειρά θα είναι φεμινιστική» μάλλον κακό θα της κάνει αν αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος τους. Λες και η παλιά δεν ήταν.

https://www.youtube.com/watch?v=loWpbevW9xg

Ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη μίνι-σειρά Patrick Melrose όπου πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch (Sherlock). Βασισμένη στα βιβλία του Edward St. Aubyn, κάθε επεισόδιο ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα σε μια διαφορετική φάση της ζωής του από την παιδική του ηλικία σε ένα προνομιούχο αλλά βαθύτατα προβληματικό περιβάλλον στη Γαλλία, στα πρώτα ενήλικα χρόνια του στη Νέα Υόρκη και τον εθισμό του σε διάφορες ουσίες, μέχρι την υπόλοιπη ζωή του, που εκτείνεται σε πέντε επεισόδια, σε σκηνοθεσία του Edward Berger και συμπαραγωγή των Showtime και Sky Atlantic.

https://www.youtube.com/watch?v=JQh36eStMqk

Ορέστης Μαλτέζος

Ορέστης Μαλτέζος

Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να γράφω ταινίες στο βίντεο, και παρότι άλλαξε η τεχνολογία, το χούι του συλλέκτη ταινιών έμεινε αναλλοίωτο. Με λένε Ορέστη Μαλτέζο, είμαι σκηνοθέτης, και ο κινηματογράφος είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου. Γιατί ακόμα κι αν η μέρα σου είναι σκατά, μπορείς να δεις μια ταινία με κάποιον που η μέρα του είναι πολύ χειρότερη.

Previous Story

Δείξε το νέο σου πρόσωπο με τις μάσκες και τα scrub της L’Oréal Paris

Next Story

Η αστυνομία σταμάτησε τον Adam Levine και James Corden στα γυρίσματα του Carpool Karaoke!

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop