Κάψε το σενάριο: Ρεσιτάλ γέλιου στο “Άλσος”

Με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά,  Ζήση Ρούμπο,  Γιάννη Σαρακατσάνη  και Γιώργο Αγγελόπουλο

Μια υπερπαραγωγή κωμωδίας, διάρκειας 2,5 ολόκληρων ωρών, θα στηθεί στην σκηνή του Θεάτρου «Άλσους», στο Πεδίον του Άρεως, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.  Εκεί, στην καρδιά της Αθήνας θα συνδυαστεί, για πρώτη φορά μια κωμική παράσταση με μια συζήτηση.

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμποςο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνουν κωμικούς αυτοσχεδιασμούς – εξ ου και ο τίτλος της παράστασής τους «Κάψτε το Σενάριο» – για να στήσουν, αμέσως μετά, μια παρείστικη κουβέντα πάνω σε διάφορα θέματα.

Οι ίδιοι περιγράφουν χαρακτηριστικά: «Θα πεθάνουμε πάνω στη σκηνή για την πάρτη σας. Θα αυτοσχεδιάζουμε για 75 λεπτά και μετά θα κάνουμε άλλα 75 λεπτά ανούσιες συζητήσεις. Θα μιλάμε μέχρι να κάνει καταγγελία για θόρυβο ή έλλειψη ποιότητας κάποιος γείτονας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ξέρετε πόση ώρα είναι αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Παίζει να είμαστε εκεί 3 μέρες…».

Previous Story

Το Star Trek γράφει ιστορία με 2 νέους τρανς και nonbinary ρόλους

Next Story

Η νέα συλλογή της Swarovski είναι εμπνευσμένη από τη νέα ταινία Wonder Woman 1984

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop