Η Laverne Cox και η Trace Lysette έφαγαν ban από dating app επειδή είναι τρανς

Οι τρανς ηθοποιοί Laverne Cox και Trace Lysette αποκάλυψαν ότι και οι δύο αποκλείστηκαν από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge μετά από καταγγελίες τρανσφοβικών που έκαναν αναφορά τα προφίλ τους.

Συγκεκριμένα, η Trace Lysette, γνωστή από την ερμηνεία της στη σειρά “Transparent” και την εμφάνισή της στην ταινία “Hustlers”, έγραψε την Παρασκευή στο twitter: «Πάλι περνάμε ωραία με την τρανσφοβία στα dating apps. Αυτή τη φορά από το Hinge – είναι τόσο εξουθενωτικό όταν αυτά τα apps επιτρέπουν σε ανθρώπους να κάνουν αναφορά τρανς γυναίκες χωρίς λόγο. Λες και οι γνωριμίες δεν είναι ήδη αρκετά εξουθενωτικές».

Στη συνέχεια, πόσταρε και ένα screenshot όπου παρουσίαζε την ανακοίνωση της εφαρμογής ότι αποκλείστηκε το προφίλ της επειδή παραβιάζει τους όρους λειτουργίας.

Previous Story

Νέα ταινία Αλ Πατσίνο: Tι σκόνη σνίφαρε ο Αλ;

Next Story

Αντηλιακό μαλλιών: ο σύμμαχος για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop