Η Gabriella Metz χαρίζει το ταλέντο της στο κόσμο με πρώτη απόπειρα το Breaking Infinity

Ο άνθρωπος που μου έστειλε να ακούσω αυτή την δισκογραφική δουλειά με παρακάλεσε απλά να το βάλω να το ακούσω χωρίς να αναζητήσω περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα με το όνομα Gabriella Metz που ερμηνεύει τα τραγούδια. Όχι τουλάχιστον πριν αρχίσει να κυλάει η ακρόαση. Λέω, γιατί όχι; Λατρεύω τα μουσικά παιχνιδάκια άλλωστε.

Με το που μπαίνει λοιπόν το κομμάτι “Why Dont You Love Me” λέω “ουάου”. Τι είναι τούτη η φωνάρα και τι μελωδιάρα είναι αυτή; Με το αμέσως επόμενο “Walls”, άρχισα να φαντάζομαι ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιο νέο “πουλέν” εκ Βρετανίας ή Ηνωμένων Πολιτειών, ένα από αυτά τα φοβερά ταλέντα που ανακαλύπτουν οι scouters της μουσικής και “τσακίζονται” να προωθήσουν άμεσα.

Η ακρόαση συνεχίζεται με το “Grey”. Τι ρεφρενάρα είναι αυτή; Είναι ήδη μεγάλη επιτυχία και δεν το γνώριζα;

Τελικά δεν κρατιέμαι. Ανοίγω το email με τις σχετικές πληροφορίες και ανακαλύπτω με δέος ότι το κορίτσι που υπογράφει αυτά τα πανέμορφα τραγούδια με το όνομα Gabriella Metz είναι δικό μας και συγκεκριμένα από την Κύπρο!

Διαβάζω κι άλλα πολλά που έχει κάνει αυτό το φοβερά ταλαντούχο πλάσμα και λέω, οκ, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Gabriella Metz είναι μια τρομερή τραγουδίστρια, μια εξαιρετικά σπουδαγμένη μουσικός που έχει ανοίξει τα φτερά της μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και αποφάσισε να ξεκινήσει να χαρίζει το ταλέντο της στο κόσμο με πρώτη απόπειρα το Breaking Infinity.

Ένα ep με θαυμάσια τραγούδια, με υψηλό επαγγελματισμό σε κάθε πτυχή της δουλειάς (δείτε στο YouTube τα θαυμάσια video clips) και πάνω απ’ όλα με εμπνευσμένο χαρακτήρα και αυθεντική συνθετική διάθεση. Ένας πραγματικά έξοχος συνδυασμός που παρέχει όλα τα εχέγγυα για μια μακρά και πετυχημένη πορεία της Gabriella σε διεθνές στερέωμα, αρκεί να συνεχίσει έτσι ακριβώς όπως μας συστήνετε τώρα.

unnamedΑπολαμβάνω ξανά και ξανά τα τραγούδια της και ανυπομονώ ήδη για το επόμενο βήμα της, οπότε δεν έχετε παρά να με μιμηθείτε και γρήγορα θα καταλάβετε πόσο δίκιο έχω στα λεγόμενα μου. Μια από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που στη μουσική δεν υπάρχει υποκειμενικότητα, παρά μόνο μια σίγουρη διαπίστωση: Η Gabriella Metz έχει σπουδαίο παρόν και ασφαλώς ένα ακόμα πιο σπουδαίο μέλλον. Απλά και σταράτα!

OFFICIAL LINKS

https://gabriellametz.com/

https://www.instagram.com/gabriellametz.official/

https://www.facebook.com/gabriellametz.official

https://soundcloud.com/gabriella-metz

https://www.youtube.com/channel/UCBTlQ7GjK1Cu5LxMxY6dNug

Previous Story

Έρχεται το prequel του «Game of Thrones»

Next Story

Οι Metallica μας παρουσιάζουν δύο νέα live βίντεο από το επερχόμενο “S&M² Metallica And San Francisco Symphony Together Again. Live”

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop