Δεν αυτοκτόνησε, αλλά φίλησε τη σύζυγό της ως απάντηση στους ομοφοβικούς που της επιτέθηκαν

Η Αγουένγκ παντρεύτηκε την Λέξι και το γιόρτασαν με ένα φιλί κι ένα εξώφυλλο. Και στα δικά σας, εύχεται η Έλενα Φάκου.

Eνα πανέμορφο ασπρόμαυρο εξώφυλλο στο Βρετανικό ΕLLE κυκλοφορεί για τον Ιανουάριο του 2021. Σε αυτό το μοντέλο Αγουένγκ Άντε-Τσουόλ από το Νότιο Σουδάν ανταλλάσει ένα παθιασμένο φιλί με την επιχειρηματία σύζυγό της Λέξι. Τα δυο πανέμορφα κορίτσια παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης και γιορτάζουν 6 μήνες μετά τον έρωτά τους στο εξώφυλλο ενός από τα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας στον κόσμο περνώντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

weddingΗ 22χρονη  Αγουένγκ Άντε – Τσουόλ έχει καταγωγή από το Σουδάν, αλλά γεννήθηκε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στην Κένυα επειδή οι γονείς της είχαν εγκαταλείψει την πατρίδα τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Της δόθηκε άσυλο στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στο Σίδνεϋ το 2006 όπου και την ανακάλυψε μια booker μέσα στα McDonald’s η οποία της είπε ότι έχει τα προσόντα να γίνει μοντέλο. Είχε απόλυτο δίκιο και η Αγουένγκ διαπρέπει στο χώρο της μόδας.

ellecover4Όσον αφορά στη σεξουαλικότητά της, είναι λεσβία και για την προτίμησή της αυτή την οποία δεν έκρυψε, έχει δεχθεί επιθέσεις μίσους από την κοινότητα του Νοτίου Σουδάν.«Ακόμα το σκέφτομαι. Παντρευτήκαμε και όλος ο κόσμος, κυριολεκτικά ολόκληρη η κοινότητά μου, ήθελαν να πεθάνω. Ήταν λυπηρό, γιατί ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και δεν με άφησαν να το απολαύσω.», δήλωσε.

Το ομοφοβικό αυτό bullying που δέχθηκε είχε τόσο σοβαρό αντίκτυπο στη ψυχική της υγεία που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Σήμερα όμως είναι καλά και γιορτάζει την αγάπη με τη σύζυγό της με αυτό το εκπληκτικό εξώφυλλο για το οποίο πόζαρε μαζί με τη Λέξι στο φωτογραφικό δίδυμο των Meinke Klein.

Τα δυο κορίτσια υποδέχονται το 2021 και τα “Νew Beginnings” φορώντας ασορτί πουά ασπρόμαυρες  δημιουργίες Saint Laurent και γιορτάζουν τον έρωτά τους. «Η αγάπη της ζωής μου κι εγώ. Ευχαριστώ όσους ήταν παρόντες σε αυτή την μαγική στιγμή. Πιο σημαντικά όμως, ευχαριστώ την σύζυγό μου που με επέλεξε» έγραψε η Λέξι στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Έλενα Φάκου

Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

Previous Story

Οι Metallica επιστρέφουν με μία νέα έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly

Next Story

Η CATRICE είναι το πρώτο brand της εταιρείας Cosnova με συσκευασίες μάσκαρα από ανακυκλωμένα προϊόντα

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop