Γιορτές στο Faust με μουσική, χορό, πάρτι, dj sets

19/12/2018

Δεκέμβριος στο Faust σημαίνει: Μουσική, Χορός, Dj sets, parties.. Σημαίνει  ένα πρόγραμμα από live events επιμελημένο με πολλή προσοχή με την παρουσία παλιών και νέων φίλων – καλλιτεχνών, των πιο καταξιωμένων και ανερχόμενων της μουσικής σκηνής… Έτσι, για να αποχαιρετίσουμε το 2018, όπως εμείς ξέρουμε!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

OSHUN at Faust

Το Oshun είναι ένα νέο concept party με ήχους επηρεασμένους από τα κρουστά της Αφρικής και τις μελωδίες της Ανατολής, συνδυασμένους με τον σημερινό ηλεκτρονικό ήχο. Στα dexx, Nick Mason και Sideris S. Live Violin Act Pigi Sam.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Space Paradise w/ Prop & Ganda, Thodoris Triantafillou, Brotein

Space Paradise / 10η Εβδομάδα:

Αυτή την εβδομάδα το Guest DJ Set έχουν αναλάβει οι “Prop & Ganda” από την Κρήτη, όπου και θα μας παρουσιάσουν το closing set της βραδιάς! Σκοπός του διδύμου είναι να μας ξεκουράσουν μετά το πολύωρο Rave party χωρίς έλλειψη ώθησης και διάθεσης, ξεκινώντας με afro house ρυθμούς, συνεχίζοντας σε πιο Deep house και Melodic Techno ήχους με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Μια ακόμα μοναδική βραδιά στο Space Paradise πλησιάζει. O Thodoris Triantafillou επαναπροσδιορίζει το κεντρικό Set της νύχτας και το βασικό μέρος των επιλογών του για αυτό το Σάββατο είναι οι μουσικές από Euphoric Techno, Electro και House με μια New Age Rave αισθητική.

Timetable:

• 22.00-00.00 Electrik Soul

(Balearic, Italo / Dream / House)

• 00.00-02.00 Brotein

(Classics, House, Breakbeats)

• 02.00-04.00 Thodoris Triantafillou

(Electro, Euphoric Techno, Rave)

• 04.00-06.00 Prop & Ganda

(Afro, Deep House, Melodic Techno)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Αδάμ Τσαρούχης

Ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα για ακόμα μια φορά στην σκηνή του FaustBar-Theatre-Arts. Με τη βελούδινη φωνή του και με επιλογές από την πρώτη προσωπική δουλειά «Σαν Ταινία» που κυκλοφόρησε το 2015 καθώς και το καινούργιό του διασκευή με τίτλο «Σε αγαπώ» ένα τραγούδι του Γ. Λαβρανου και Νίκου Λουκόπουλου.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «τι σήμερα τι αύριο τι τώρα» θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με μουσικές επιρροές από την τζαζ, λάτιν και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως: «overjoyed» του Stevie Wonder, «Μένω σε κάποια γειτονιά», «Everlasting Love» του Jamie Cullum, «Πολλές φορές», «Πού να βρω μια να σου μοιάζει» του Κωστή Μαραβέγια, πάντα σε ένα vintage ήχο.

Μαζί του στην σκηνή τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί.

Πιάνο: Αναστάσης Χαμιλάκης

Μπάσο: Αντώνης Αρβανίτης

Σαξόφωνο :Φοίβου Μποζά

Τύμπανα :Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

The Guilties

Ο Πάρις Θωμόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής άρχισαν να γνωρίζονται μέσα από τις μελωδίες του ενός και τους στίχους του άλλου. Η Grunge συναντάει τον Χατζιδάκι, η classic rock συνδιαλέγεται με τα ρεμπέτικα και τα blues και προκύπτουν μελωδίες αλλόκοτες, ευαίσθητες και ηλεκτρικές.

Ώρα έναρξης: 22:00

Εισιτήριο: 6 ευρώ (χωρίς ποτό), 7 ευρώ (με κράτηση χωρίς ποτό)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΡΗΓΑ  

Οι Φουλ του Ρήγα επιστέφουν στο Faust Bar-Theatre-Arts, για να ανοίξουν τα χαρτιά τους λίγο πριν την εκπνοή του 2018..

Η μπάντα ξεκίνησε το 2014 από την προσπάθεια του Ρήγα Σκεπετάρη να δώσει μία νέα ηχητική μορφή στους στίχους του. Παρέα με φίλους, που αντάμωσαν μέσα από τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές, ξεκίνησαν να παντρεύουν διάφορα μουσικά είδη και όργανα, με βάση το hip hop, τη reggae και τη rock μουσική και μην έχοντας παράλληλα, κανέναν περιορισμό και ενδοιασμό στην ανάπτυξη νέων ιδεών και πειραματισμών..

The Band:

Ρήγας Σκεπετάρης (φωνή, στίχοι)

Παναγιώτης Γκουτζιάνας (drums)

Νίκος Προμπονάς (κιθάρα)

Ερμής Γεωργιάδης (πλήκτρα)

Νάνσυ Αγγελάκη (κρουστά)

Φάνης Τσουγκριάνης (μπάσο)

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: €5

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Οι StarWound και το Faust Bar-Theatre-Arts  παρουσιάζουν την EVE στην παράσταση ETERNALLY

Οι StarWound  μας συστήνουν την Eve, ένα ονειρικό πλάσμα εγκλωβισμένο στην καθημερινότητά μας. Η Eve είναι όλα όσα θέλεις, είναι όλα όσα ονειρεύεσαι, είναι η  αναπάντεχη ομορφιά μετά το σκοτάδι.

Μια rock μουσική παράσταση με στοιχεία σύγχρονου καμπαρέ. Οι στίχοι και τα κείμενα μας μεταφέρουν εσωτερικά στον κόσμο της. Έναν κόσμο σκοτεινό με έντονα συναισθήματα και αλλόκοτα πλάσματα. Εκεί για δύο ώρες θα γνωρίσουμε πως είναι να ζεις σε ένα άλλο σώμα αναπνέοντας στο δικό σου.

Παίζουν:

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου / Eve

Πέτρος Μπούρας / Πιάνο

Γιάννης Σταυρόπουλος / Κιθάρα

Γιώργος Κοκκινάρης / Μπάσο

Δημήτρης Αζοράκος / Drums

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Αντώνης Στελιανέσης

Οργάνωση Παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου

Κείμενα: Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

Επιμέλεια Κειμένων – Σύλληψη – Ήχος: Νίκος Καραπιπέρης

Ώρα έναρξης: 21.45

Γενική Είσοδος 5€ / Καθήμενοι: 7€

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

George Zervos live at Faust

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2018 ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού” αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, sexy, υπερ-κουλ και κεραυνοβόλος παιάνας από έναν εξαιρετικό τραγουδοποιό, τραγουδιστή και performer.

Ο George Zervos χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n’ roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτυ.

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 5€ ,7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)

Σάββατο 22 & 29 Δεκεμβρίου

Space Paradise / Rave Saturday’s at Faust Bar, Athens

Ο ThodorisTriantafillou σε συνεργασία με το χώρο του Faust παρουσιάζουν το εβδομαδιαίο concept party “Space Paradise”.

Κάθε Σάββατο η σκηνή και ο ισόγειος εσωτερικός χώρος του Faust μεταμορφώνεται σε έναν «Διαστημικό Παράδεισο» με την μουσική, τα σκηνικά και τον φωτισμό να δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Οι βραδιές αφιερώνονται στην Rave κουλτούρα,  από τα πρώτα δείγματα της στα τέλη του ‘80 μέχρι την σημερινή της εξέλιξη. Η μουσική θα είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τον Thodoris Triantafillou και τη βασική ομάδα του “Space Paradise”. Ο χώρος διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα στα πλαίσια του concept “Space Paradise” με βασικά στοιχεία το Διάστημα και τον Παράδεισο!

Τα σκηνικά έχει αναλάβει ο Κωσταντίνος Σκουρλέτης από την θεατρική ομάδα “bijoux de kant” με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις λεπτομέρειες σε όλο τον χώρο του Faust.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε Σάββατο πλην των ημερομηνιών με τις εμφανίσεις των ξένων acts.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

DJ Snatch

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 (Π/Σ 00:00 – 02:00), γνωστός Remixer και από τους λατρεμένους resident dj του FAUST. Τα σετ του Στέλιου Καραβίτη χαρακτηρίζονται ως freestyle με μουσικές, όπως λέει και ο ίδιος: «For The Mind, Body & Soul». Σίγουρα, τον γνωρίζετε από δουλειές του που έχουν κυκλοφορήσει στην Sound Of Everything, Beatnik City Rec κ.α.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

AKYLLA

Ο Akylla συνεχίζει με το ίδιο πάθος να ταξιδεύει το αφοσιωμένο κοινό του Breathe Deep, μέσα από πολύωρα σετ με deep driving tribal beats και soulful φωνητικά, παραμένοντας πιστός στις μουσικές του ρίζες και στην αρχική φιλοσοφία της underground club κουλτούρας.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο άλμπουμ του «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» και το αγγλόφωνο «Popetry», αλλά και διασκευές από αγαπημένα του ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει… Σίγουρα όμως, «Οι γνώμες και οι άνεμοι» θα είναι με το μέρος του. Το νέο τραγούδι του Δημήτρη είναι ένας αισιόδοξος ύμνος στον έρωτα με τον πάντα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο του. Ο ίδιος μάλιστα γράφει για το τραγούδι: «Είναι αισιόδοξο και φωτεινό….Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους έρωτες που παρά τα κύματα και τις φουρτούνες, καταφέρνουν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν».

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Σιάμπος– κιθάρα

Δημήτρης Μποσινάκος– τύμπανα

Κώστας Πατσιώτης– μπάσο

Γιάννης Καφετζόπουλος – πλήκτρα

Ώρα έναρξης: 22:00

Γενική είσοδος (χωρίς ποτό): 5 ευρώ

Είσοδος με κράτηση θέσης (χωρίς ποτό): 7 ευρώ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Κατερίνα Μακαβού live at Faust

Με ρομαντική ματιά, η Κατερίνα Μακαβού, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, μας επανασυστήνεται στην εκπνοή του έτους την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου κλείνοντας την φετινή χρονιά με ένα live μοναδικής αισθητικής.

Είσοδος: 6€

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

DJ Christo z

Ο Christo z. – Χρήστος Ζωγόπουλος- βρίσκεται πίσω από τα decks για περισσότερα από 33 χρόνια. Οι πειραματισμοί του με διαφορετικά στυλ και φόρμες ήταν κάτι που πάντα τον ενθουσίαζε, με αποτέλεσμα να καταπιαστεί με διάφορα είδη μουσικής όπως: nusoul, nujazz, drum n’bass–cinematic κ.α.. Μιξάροντας απόκοσμες ατμόσφαιρες με γήινα soulful φωνητικά, μπλέκοντας αφρικανικούς ρυθμούς με σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους έχει δημιουργήσει το δικό του προσωπικό ύφος, το οποίο και κατευθύνει τα σετ του.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Μιθριδάτης liveatFaust

Ο Μιθριδάτης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη σκηνή του πολυχώρου Faust.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε πρέπει να το χορτάσετε!

Ένα μοναδικό HipHop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.

Ώρα Έναρξης: 22:30

Γενική Είσοδος: €6 [Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό]

31 Δεκεμβρίου 2018

New Year’s Eve Party at Faust!

Το Faust ανοίγει τις πόρτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα επιτυχημένο concept των Αθηνών: Το ΑnoRmale project και ο Dj Monkylo επανέρχονται δυναμικά στα decks του Faust, για να μας παρασύρουν στους μουσικούς ρυθμούς που άνοιξαν τον δρόμο για την προσαρμογή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους στο booth μία από τις πιο αγαπημένες Dj: Η Mar.P!

Ημερομηνία:31/12

Έναρξη eventMετά τα μεσάνυχτα και την αλλαγή του χρόνου

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST

Τ. 210 3234095

Emailinfo@faust.gr

Δημόσιες Σχέσεις: pr@faust.gr, K. 6946124653 & 6908825396

Previous Story

Βeautyblender: το «μαγικό» σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού

Next Story

Γιατί πρέπει να προσέχουμε τι επιτρέπουμε να μπαίνει στο μυαλό μας

Latest from Blog

“No Remorse: The Illustrated True Stories of Lemmy Kilmister and Motörhead” – Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα για τον Lemmy και τους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα (graphic novel) που εξιστορεί τη ζωή του Λέμι Κίλμιστερ στους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μέσω της Z2 Comics. Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα με τίτλο “No Remorse: The Illustrated…

“La chimera” – Από 28 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του Χίμαιρα. Η Αλίτσε Ρορβάχερ δημιουργεί ένα στοιχειωτικό, περιπετειώδες ταξίδι ανάμεσα στον κόσμο ζωντανών και νεκρών, ανάμεσα στη φύση και στο τσιμέντο των πόλεων, μια αναζήτηση ανάμεσα…

Πρεμιέρα για το νέο single των Pestilence με τίτλο “Horror Detox”

Πριν λίγες εβδομάδες οι Ολλανδοί Death Metallers Pestilence είχαν ανακοινώσει πως ετοίμαζαν μία νέα κυκλοφορία η οποία θα περιλάμβανε επαναηχογραφημένες παλαιότερες συνθέσεις τους. Ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ θα είναι “Levels…
Punked
Go toTop