Αχ μελισσούλα μελισσάκι #Apivita

Πριν γκρινιάξεις για το επόμενο δώρο που θα σου ζητήσει (σας ενημερώνω ότι ο Νοέβριος είναι γεμάτος γιορτές και σε ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα), σκέψου! Γιατί αν είναι ρούχα ή παπούτσια σε καταλαβαίνω, αλλά αν είναι προϊόντα ομορφιάς; Γιατί ναι μεν θα βάλεις το χέρι στην τσέπη, αλλά τα τελικά οφέλη του συγκεκριμένου δώρου εσύ θα τα χαρείς. Ναι ναι, γιατί ένα απαλό και μυρωδάτο δέρμα είναι απολαυστικό είτε για πας ύπνο είτε για …έρωτα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση και γιορτάζεις, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου· τη σειρά Apivita Royal Honey.

Ξεκίνα με το APIVITA Royal Honey Scrub Σώματος με Θαλάσσια Άλατα & Θυμαρίσιο μέλι (200ml) που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης. Στη συνέχεια κάνε το μπάνιο σου με το μελένιο APIVITA Royal Honey Κρεμώδες Aφρόλουτρο με Aιθέρια Έλαια (200ml), το οποίο είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, λάδι ελιάς, αμυγδαλέλαιο και θυμαρίσιο μέλι. Θέλει ελάχιστη ποσότητα και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη, απαλή και ενυδατωμένη για πολλές ώρες.

Μόλις ολοκληρώσεις το μπάνιο σου, ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με την πλούσια κρέμα ενυδάτωσης σώματος APIVITA Royal Honey Πλούσια Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος (150ml). Είναι εμπλουτισμένη με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, λάδι ελιάς, έλαιο αμυγδάλου και βούτυρο κακάο που ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, κερί μελισσών που ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Απορροφάται άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα σωστά ενυδατωμένη και δεν βγάζει ή αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς APIVITA Royal Honey περιέχουν αιθέρια έλαια πορτοκάλι και τριαντάφυλλο, beeswax absolute,τα οποία αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Δεν περιέχουν: Parabens, Silicones, Mineral Oil, Propylene Glycol, Ethanolamines, Phthalate, PCM, NM, και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Επίσης, η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά body care με έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αντιοξειδωτική δράση των προϊόντων.

Θα τα βρεις στο Apivita Experience Store στην Αθήνα, στα φαρμακεία, στα Hondos Center, στα Attica και στο Carelab by attica.

Previous Story

Επιστροφή στη φύση με τη “Wild Earth The collection”

Next Story

Η νέα συλλογή ρούχων του Hard Rock Cafe είναι εδώ

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop