Απόκτησε γερά και λαμπερά μαλλιά μετά τις διακοπές

Τα περισσότερα μηνύματα που παίρνω αυτές τις ημέρες, είναι τι χρειάζεται να κάνουμε για να αποκτήσουμε ξανά ενυδατωμένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας, δέχονται τη μικρότερη περιποίηση και προστασία.Το αλάτι, το χλώριο της πισίνας και η ζέστη κάνουν τη φυσική λάμψη τους να χάνεται αφού αφυδατώνονται με αποτέλεσμα το χρώμα τους να αλλοιώνεται.

Για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη και να ανακτήσουν τη δύναμή τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μερικά απαραίτητα και απλά βήματα για να έχετε γερά και όμορφα μαλλιά.

Σαμπουάν. Το σαμπουάν OGX με έλαιο αργκάν από το Μαρόκο βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, με κύρια συστατικά τη βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τη UV ακτινοβολία.

Conditioner. To conditioner 3 Minute Miracle Repair & Protect της Pantene Pro-V μαλακώνει και ενυδατώνει αποτελεσματκά την τρίχα, κάνοντας τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα και επαναφέρει τη λάμψη τους.

Μάσκα. Η μάσκα Aussie 3 Minute Miracle για βαμμένα μαλλιά (πίνω νερό στο όνομά της εδώ και πολλά χρόνια) εκτός του ότι μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα είναι ότι πρέπει για τα βαμμένα μαλλιά. Τη χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα ανελλιπώς για πιο εντατική περιποίηση. Βέβαια τη συγκεκριμένη μάσκα, επειδή είναι αρκετά ελαφριά, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε περισσότερες φορές από 2.

Στοχευμένη προστασία. Η Extraordinary Oil Κρέμα με Λάδι της Elvive είναι μία κρέμα εμπλουτισμένη με 6 έλαια λουλουδιών η οποία χαρίζει εξαιρετική απαλότητα και προσφέρει έντονη θρέψη, χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε βρεγμένα μαλλιά για πλούσια λάμψη, σαν βάση πριν τα στεγνώσετε για να τα προστατέψετε από τη θερμότητα και όποτε νιώθετε τα μαλλιά σας ότι είναι ξηρά,

Και τέλος δώσε βάσει στα δύο πολύ σημαντικά sos:

  • Αν δεν έχετε κάποια σημαντική δουλειά ή κάποιο ραντεβού, μείνετε μακριά από τα εργαλεία styling.
  • Κλείστε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας και ανανεώστε το κούρεμα σας.

Δεν αρκούν όμως μόνο οι μάσκες και τα διάφορα προϊόντα που έχουμε στο μπάνιο μας για να έχουμε όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Πρέπει να καταναλώνουμε τροφές που βοηθούν τα μαλλιά να μεγαλώσουν αλλά και να παραμείνουν υγιή.

1. Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο το οποίο γεμίζει με οξυγόνο το τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας τα μαλλιά να γίνουν πιο πλούσια και να μακρύνουν γρηγορότερα.

2. Το αβοκάντο χρησιμοποιείται σε τόσες μάσκες ομορφιά και εμείς ξεχνάμε να το καταναλώσουμε. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β και Ε που βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν ενώ διατηρούν υγιές το κρανίο ενυδατώνοντας ταυτόχρονα και τις άκρες της τρίχας.

3. Το μέλι αποτελεί την ιδανική τροφή που βοηθά το σώμα να συγκρατεί τα μόρια του νερού, επιτρέποντας στα μαλλιά να μένουν ενυδατωμένα.

4. Η αλόη ως τροφή διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και βοηθά το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για λαμπερά, όμορφα μαλλιά.

Previous Story

Κάρα Ντελεβίν & Άσλι Μπένσον: Ένα ζευγάρι γεννιέται

Next Story

Πώς θα ήταν ο Homer Simpson εάν ήταν άνθρωπος;

Latest from Blog

“Back to Black”: Πολύ ταλέντο, φουλ των καταχρήσεων, ένα εμβληματικό hairstyle και μια βιογραφία που κυκλοφόρησε νωρίς

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη πολύ πρόωρα. Η Amy παρουσιάζεται σαν μια dirty…
Punked
Go toTop