Ήρθε η ώρα να βάλεις την INSTA-MASQUE σου!

Η νέα εμπειρία ομορφιάς ακούει στο όνομα Insta-Masque και ήρθε για να προσφέρει στιγμιαίο boost οµορφιάς, για εσένα που θέλεις μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα σε μόνο δύο λεπτά. Διάλεξε ποια από τις τρεις Insta-Masque σου ταιριάζει ή δοκίμασε και τις τρεις, συνδυάζοντας τις στο ντους ή όταν έχεις διάθεση για χαλάρωση να ανανεωθείς και ζήσε την άμεση και αποτελεσματική εμπειρία.

Μάσκα για απολέπιση και ομοιόμορφη όψη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας. Αυτή η μάσκα προσφέρει απαλή απολέπιση για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το ευαίσθητο. Περιέχει ροδόνερο που ενώνεται με το έλαιο μακαντέμια για να αφήσει μια αίσθηση έξτρα απαλότητας στο δέρμα. Αμέσως μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και πιο φωτεινή. Την εφαρμόζεις, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, για 2 λεπτά μέχρι το απαλό ροζ τζελ με το λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου μεταμορφώνεται σε μεταξένιο έλαιο. Την αφαιρείς με άφθονο νερό.

Μάσκα για αποτοξίνωση και λάμψη και για μια εξπρές detox εμπειρία! Αυτή η μάσκα σε μόλις 2 λεπτά: Αποτοξινώνει και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα. Περιέχει ροδόνερο και ενεργό άνθρακα για απομάκρυνση όλων των ρύπων από την επιδερμίδα. Την εφαρμόζεις για 2 λεπτά, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, σε στεγνό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Έπειτα κάνεις μασάζ και την αφαιρείς με άφθονο νερό. Αυτό το αισθησιακό μαύρο τζελ μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα όταν ξεπλυθεί. Το φρέσκο και ελαφρώς ξυλώδες άρωμά του (κέδρο και περγαμόντο) θα σας κάνει να θέλετε να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό!

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Χάρη στη λευκή άργυλο προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ματ όψη, ενώ το απαλό ροδόνερο χαρίζει λεία επιδερμίδα. Μετά τη χρήση της, το δέρμα γίνεται απαλό με ματ όψη και επιτέλους χωρίς ορατούς πόρους. Την εφαρμόζεις για 2 λεπτά, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, σε στεγνό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Έπειτα την αφαιρείς με άφθονο νερό. Η απαλή κρεμώδης υφή της και το φανταστικό φρουτένιο άρωμά της, την κάνει μια πραγματική απόλαυση!

Previous Story

Μάικλ Τζάκσον: Αλλάζει όνομα παράσταση για τον βασιλιά της ποπ

Next Story

Vans: Αντιμέτωπη με μποϊκοτάζ στο Χονγκ Κονγκ μετά από δύο επίμαχα σχέδια παπουτσιών

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop