Ώρα για αναζωογόνηση με τη Wella Professionals Invigo

Παρατηρώντας τους ανθρώπους γύρω μας και τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τους πυρετώδεις ρυθμούς, βλέπουμε ότι όσο ο χρόνος γίνεται όλο και πιο πολύτιμος, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε όλοι να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να ‘φορτίσουμε τις μπαταρίες’ μας γρήγορα – σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Με αυτή τη σκέψη, η Wella Professionals κυκλοφορεί την INVIGO, ένα νέο brand και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης υψηλών επιδόσεων που έχει σχεδιαστεί για να επαναφορτίζει τα μαλλιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες τους..

Τα προϊόντα περιέχουν τα μοναδικά INVIGO-BLENDS™, έναν ισορροπημένο συνδυασμό τριών παραγόντων: Νέα συστατικά, Προηγμένη τεχνολογία και Βιταμίνες, ενώ περιέχουν πάνω από 76% φυσικά συστατικά ή φυσικά παράγωγα.

Η σειρά WELLA PROFESSIONALS INVIGO περιλαμβάνει:

COLOR BRILLIANCE: ΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Το Color Brilliance-Blend™ είναι ένας πανίσχυρος συνδυασμός νέων συστατικών για τη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος και την προστασία των βαμμένων μαλλιών. Τα μόρια απομόνωσης του χαλκού που περιέχει διατηρούν τη ζωντάνια. Η ιστιδίνη και η βιταμίνη Ε συμβάλλουν στον έλεγχο της διαδικασίας οξείδωσης μετά τη βαφή και στην προστασία του χρώματος (Τεχνολογία Anti-Oxidant Shield). Το Lime Caviar είναι γνωστό ότι περιέχει ποικίλα αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

BLONDE RECHARGE: ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΞΑΝΘΟ – ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ

Φρεσκάρει και διατηρεί τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια των φυσικών, βαμμένων ή ξανοιγμένων ξανθών. Με μόρια χρώματος. Λουλουδένιο άρωμα απαλής πούδρας.

BALANCE: ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα για τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής, εμπλουτισμένη με περιποιητικά και αναζωογονητικά συστατικά.

Επιπλέον θα βρείτε: Nutri-Enrich για ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά, Volume Boost για μαλλιά με όγκο, και Boosters (ενίσχυση χρώματος, θρέψης και όγκου) αλλά μόνο στα κομμωτήρια.

Tα προϊόντα της Wella θα τα βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες: www.wella.gr , Instagram: @wellahair.gr , Facebook: WellaProfessionalsGR

Previous Story

«Ότι πολυτιμότερο έχω»: Η πολυαναμενόμενη πρώτη solo Stand Up Comedy της Χρύσας Κατσαρίνη

Next Story

O Rob Zombie σχολιάζει τη Rock μουσική σήμερα

Latest from Blog

Punked
Go toTop