Ότι ξανθό και αν έχεις στο κεφάλι σου η λύση είναι Kerastase Blond Absolu

06/02/2019

Το 2019, η Kérastase, λέει ναι στο ξανθό και παρουσιάζει την BLOND ABSOLU! Tην πρώτη ολοκληρωμένη σειρά που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην περιποίηση κάθε τύπου και τόνου του ξανθού.

Η BLOND ABSOLU είναι η πρώτη σειρά ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΕΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ που ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις ανάγκες του ξανθού –περιποίηση των μαλλιών και τελειοποίηση του τόνου και αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος, σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις.

Blond Absolu. You Dare, We Care.

Για την απόλυτη περιποίηση του ξανθού· όποιο ξανθό κι αν επιλέξεις, γιατί δεν υπάρχει ένα μόνο ξανθό. Εκεί ακριβώς εστίασε την έμπνευση της η Kérastase και δημιούργησε μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στην ποικιλομορφία του ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι η BLOND ABSOLU: ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην περιποίηση και τη διατήρηση του χρώματος, για το πιο φωτεινό ξανθό.

Το δικό σου ξανθό.

Το ξανθό είναι το πιο trendy χρώμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 95 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram. Το ξανθό όμως δεν είναι απλά ένα χρώμα, είναι άποψη. Ξανθό σημαίνει ποικιλομορφία, σημαίνει αισιοδοξία. Είναι η ενσάρκωση της cool, νεανικής ενέργειας. Είναι επιλογή. Το ξανθό είναι δυναμικό, σέξι, ανεξάρτητο, αλλά πάνω απ΄όλα τολμηρό.

Η νέα σειρά BLOND ABSOLU έχει όραμα για το ξανθό και φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του με έξι προϊόντα που συνδυάζονται σε ειδικά προσαρμοσμένα τελετουργικά για το λούσιμο, την περιποίηση και το φορμάρισμα των ξανθών μαλλιών. Τα μαλλιά επανορθώνονται σε βάθος, συνδυάζοντας τη βαθιά επανόρθωση της τρίχας με την εντατική και διαρκή εξουδετέρωση. Οι πανίσχυροι υπεριώδεις παράγοντες εξουδετερώνουν τους ανεπιθύμητους θερμούς τόνους και φωτίζουν το ξανθό σας χρώμα.

Λούσιμο

  • BAIN LUMIÈRE, ενυδατικό σαμπουάν για φωτεινό ξανό
  • BAIN ULTRAVIOLET, μωβ σαμπουάν κατά των ανεπιθύμητων θερμών τόνων (Από πορτοκαλί-κίτρινο μέχρι πολύ ανοιχτό κίτρινο + γκρι)

Περιποίηση

  • CICAFLASH, κρέμα εντατικής ενδυνάμωσης
  • MASQUE ULTRAVIOLET, μωβ μάσκα κατά των θερμών τόνων (Από κίτρινο μέχρι πολύ ανοιχτό κίτρινο)
  • CICAPLASME, Φορμάρισμα, θερμοπροστατευτικός ορός ενδυνάμωσης

Στο κομμώτηριο FUSIO DOSE BOOSTER CICAFIBRE ενδυνάμωσης για μετά το ξάνοιγμα

Τέλος, επειδή κάθε ξανθό είναι μοναδικό, επειδή οι τεχνικές και οι τόνοι του ξανθού ποικίλλουν, με τη συμβουλή του κομμωτή σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση τις δικές σου ανάγκες και το δικό σου ξανθό
με τα προϊόντα της σειράς BLOND ABSOLU.

#YouDareWeCare #TheBlondeIDare

Previous Story

Madrugada: Ξεκίνησε το Industrial Silence European Tour 2019

Next Story

Έληξε: Μεγάλος διαγωνισμός ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Punked.gr αξίας 3.000 ευρώ

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop