Χρήστες του Spotify ζητούν τα λεφτά τους πίσω μετά τον βομβαρδισμό διαφημίσεων για το νεο δίσκο του Drake

Date:

Το νέο άλμπουμ ‘Scorpion’ του rapper από το Toronto έχει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα ροής από τότε που ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή (29 Ιουνίου). Ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών του Spotify έχει ζητήσει επιστροφές από την πλατφόρμα ροής, απαντώντας σε βομβαρδισμούς με διαφημίσεις που αφορούν το νέο δίσκο του Drake. Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ “Scorpion”  κυκλοφόρησε την Παρασκευή (29 Ιουνίου), με το δίσκο να προωθείται από την Spotify για την κυκλοφορία του.

Ο «Scorpion» κατάφερε να συντρίψει ένα μεγάλο αριθμό ψηφιακών δίσκων  λίγο μετά την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ για τα περισσότερα streams του Spotify, σε μια μόνο εβδομάδα . Ωστόσο, η προώθηση του Drake από το Spotify  έχει εξοργίσει κάποιους ανθρώπους – με πολλούς να παρατηρούν ότι η πλατφόρμα streaming είχε βάλει διαφορετικές εικόνες του Drake σε αρκετές λίστες αναπαραγωγής του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν περιείχαν καμία μουσική του (όπως το «Best of British»).

https://twitter.com/the_realbobbyb/status/1013679703264096256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1013679703264096256&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fdrake-spotify-refunds-2349750

Οι Premium συνδρομητές της υπηρεσίας Spotify υποστήριξαν ότι ο δίσκος του Drake έχει υπερβολική  διαφήμιση, ενώ μερικοί χρήστες παίρνουν  τα πράγματα στα χέρια τους ζητώντας άμεσα επιστροφή χρημάτων.

Ένας χρήστης Reddit ανέβασε ένα αντίγραφο αλληλεπίδρασης που είχε με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης πελατών της Spotify, ισχυριζόμενος ότι πέτυχε  επιστροφή χρημάτων για το κόστος συνδρομής του προηγούμενου μήνα. Άλλοι χρήστες, ωστόσο, δε τα κατάφεραν.

Δεν υπάρχει επίσημη πολιτική επιστροφής από το  Spotify, όσον αφορά τον Drake, αλλά θεωρείται πως τα μέλη της ομάδας υποστήριξης πελατών τους ασχολούνται με τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Rum Mate

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked