Χρήστες του Spotify ζητούν τα λεφτά τους πίσω μετά τον βομβαρδισμό διαφημίσεων για το νεο δίσκο του Drake

Date:

Το νέο άλμπουμ ‘Scorpion’ του rapper από το Toronto έχει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα ροής από τότε που ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή (29 Ιουνίου). Ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών του Spotify έχει ζητήσει επιστροφές από την πλατφόρμα ροής, απαντώντας σε βομβαρδισμούς με διαφημίσεις που αφορούν το νέο δίσκο του Drake. Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ “Scorpion”  κυκλοφόρησε την Παρασκευή (29 Ιουνίου), με το δίσκο να προωθείται από την Spotify για την κυκλοφορία του.

Ο «Scorpion» κατάφερε να συντρίψει ένα μεγάλο αριθμό ψηφιακών δίσκων  λίγο μετά την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ για τα περισσότερα streams του Spotify, σε μια μόνο εβδομάδα . Ωστόσο, η προώθηση του Drake από το Spotify  έχει εξοργίσει κάποιους ανθρώπους – με πολλούς να παρατηρούν ότι η πλατφόρμα streaming είχε βάλει διαφορετικές εικόνες του Drake σε αρκετές λίστες αναπαραγωγής του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν περιείχαν καμία μουσική του (όπως το «Best of British»).

Οι Premium συνδρομητές της υπηρεσίας Spotify υποστήριξαν ότι ο δίσκος του Drake έχει υπερβολική  διαφήμιση, ενώ μερικοί χρήστες παίρνουν  τα πράγματα στα χέρια τους ζητώντας άμεσα επιστροφή χρημάτων.

Ένας χρήστης Reddit ανέβασε ένα αντίγραφο αλληλεπίδρασης που είχε με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης πελατών της Spotify, ισχυριζόμενος ότι πέτυχε  επιστροφή χρημάτων για το κόστος συνδρομής του προηγούμενου μήνα. Άλλοι χρήστες, ωστόσο, δε τα κατάφεραν.

Δεν υπάρχει επίσημη πολιτική επιστροφής από το  Spotify, όσον αφορά τον Drake, αλλά θεωρείται πως τα μέλη της ομάδας υποστήριξης πελατών τους ασχολούνται με τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Rum Mate

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked