Τo κραγιόν του καλοκαιριού από την MD Professionnel

Date:

Το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ σου! Τα κραγιόν και τα gloss είναι αυτά που το στολίζουν και το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό, πιο χαρούμενο.

Η MD Professionnel φέτος το καλοκαίρι παίζει με τα μοναδικά, trendy, happy, summer χρώματα και κάνει τα νέα κραγιόν Volume Up Lipstick με υαλουρονικό, τη νούμερο ένα επιλογή μας!

Νιώσε την εξαιρετική ενυδάτωση που προσφέρει το κραγιόν Volume Up, αφού η περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό είναι τέτοια, που συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού στα χείλη, προστατεύοντάς τα αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα τους δίνει όγκο και βελτιώνει το περίγραμμά τους!

Σε μία άκρως καλοκαιρινή τιμή (€8,00), τα Volume Up κραγιόν της MD Professionnel σε περιμένουν στα καταστήματα καλλυντικών για happy faces και summer lips πόζες!

Για περισσότερες πληροφορίες, www.mdprofessionnel.com
Facebook: MD Professionnel & Insta: MD Professionnel

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked