Έχεις αναρωτηθεί τι ζημιά κάνουν οι ακτίνες του ήλιου στην επιδερμίδα σου; Η ηλιακή ακτινοβολία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, επιβαρύνει την επιδερμίδα μας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Σκέψου πως ακόμα και στην απλή βόλτα ή απλά καθόμαστε δίπλα σε ένα παράθυρο οι ακτίνες UVA διαπερνούν το γυαλί, επηρεάζοντας την υγεία της επιδερμίδας. Έτσι η επιδερμίδα μένει εκτεθειμένη στις ακτίνες UV, οι οποίες είναι ακόμα πιο ισχυρές τους καλοκαιρινούς μήνες που είμαστε στην παραλία λόγω της αντανάκλασης στο νερό.

Η APIVITA, με έμπνευση από τον αμπελώνα της Σαντορίνης και την επιστήμη της Επιγενετικής, δημιούργησε τη νέα Wine Elixir SPF 30 κατά των πανάδων με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, με επιπλέον δράση κατά των πανάδων και δείκτη προστασίας για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, με μία in house καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ξυπνώντας έτσι την εσωτερική δύναμη νεότητας της επιδερμίδας. Έτσι, πετυχαίνει μείωση των ρυτίδων, ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, ενώ χαρίζει αίσθηση lifting.

Η νέα Wine Elixir SPF30 για αποχρωματισμό των πανάδων είναι ένα πολυδραστικό αντιγηραντικό προϊόν που συμβαδίζει με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση lifting. Παράλληλα αποχρωματίζει τις πανάδες και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, με μία μόνο κίνηση.

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γλυκόριζας, ένα φυσικό σύμπλοκο κατά των δυσχρωμιών με γλυκόριζα, αλθέα και ρύζι, προλαμβάνει και μειώνει τις πανάδες, ρυθμίζοντας αποτελεσματικά τις διαταραχές στην παραγωγή της μελανίνης που προκαλούνται από τον ήλιο και τη βιολογική γήρανση. Παράλληλα προστατεύει από τη UVA και UVB ακτινοβολία για την καλύτερη πρόληψη από την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση νέων πανάδων.

Η νέα Wine Elixir SPF30 περιλαμβάνει 89% συστατικά φυσικής προέλευσης με γνώμονα τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης. Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμες ενώ το χαρτί των κουτιών προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης. Τα εκχυλίσματα βοτάνων παράγονται με βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας και συλλογής, ενώ η επεξεργασία τους γίνεται με μεθόδους πράσινης εκχύλισης που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και επιτρέπουν τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον διαλυτών. Επίσης, η APIVITA, προωθεί την αειφόρο μελισσοκομία, δηλαδή ήπιους τρόπους μελισσοκομίας που αποδίδουν υψηλής βιολογικής αξίας προϊόντα αλλά παράλληλα προστατεύουν τη ζωή της κυψέλης.

Η Νέα Wine Elixir SPF30 με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης προστατεύει από την ηλιακή UVB & UVA (PA+++) ακτινοβολία με φυσικά και οργανικά φίλτρα, προλαμβάνει και μειώνει τις πανάδες ρυτίδες που προκαλούνται από τον ήλιο και τη βιολογική γήρανση, χαρίζοντας ομοιόμορφη και φωτεινή όψη με σύμπλοκο γλυκόριζας. Μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αίσθηση lifting με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και τους εξωτερικούς παράγοντες (ρύπανση, καπνός) με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, και τέλος ενυδατώνει χάρη στο υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ, λάδι ελιάς και σταφυλιού. Εϊναι δερματολογικά ελεγμένη.

Η ολοκληρωμένη σειρά WINE ELIXIR περιλαμβάνει ακόμη 6 προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα, με πολύ υψηλά ποσοστά φυσικών συστατικών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της απαιτητικής επιδερμίδας με ρυτίδες και χαλάρωση:

  • Αντιρυτιδικό ορόςγια σύσφιξη & lifting
  • Αντιρυτιδική κρέμα για σύσφιξη & lifting
  • Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας για ανανέωση & lifting
  • Αντιρυτιδική κρέμα lifting για τα μάτια & τα χείλη
  • Το βραβευμένο λάδι προσώπου για αναδόμηση & σύσφιξη

Η νέα σειρά WINE ELIXIR παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.