Σε κάθε τέτοιο άρθρο σωστό είναι να ξεκινάμε λέγοντας ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτά που θέλεις, αλλά να συμπληρώνουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε ιδέες σε περίπτωση που κάτι δεν το γνωρίζεις.

info-imaxtree-com

Επομένως και τώρα είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για πράγματα που ίσως δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σου και πιθανόν εάν τα πληροφορηθείς να σε ενδιαφέρει να τα κάνεις. Αυτά λοιπόν είναι:

Back Door Issue

Το πρωκτικό σεξ για το οποίο αν είναι τέσσερα άτομα σε μια παρέα το καθένα θα έχει διαφορετική γνώμη, είναι μια σεξουαλική πρακτική την οποία όλοι λατρεύουν να μισούν και τελικά όλοι μισούν να λατρεύουν. Σε κάποιους ταιριάζει και αρέσει πολύ και σε κάποιους άλλους δεν ταιριάζει και δεν αρέσει καθόλου. Αν έχεις την περιέργεια, μπορείς να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις που βρίσκεσαι. Μπορεί και κάπου ενδιάμεσα δεν αποκλείεται.

anal-sex-fbΑυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει η κάθε γυναίκα εκεί έξω το 2021 είναι να μην είναι αφοριστική και πουριτανή απέναντι σε θέματα τα οποία αφορούν στο τι κάνει στο κρεβάτι του ο καθένας αφού είναι ενήλικος και συναινεί σε αυτά.

Fetishism 

Aν συνομιλήσεις με έναν ποδολάγνο ή με μια Dominatrix ίσως σου εξηγήσουν πολύ καλύτερα τους λόγους για τους οποίους η λατρεία ενός αντικειμένου μπορεί να αποκτήσει σεξουαλική υπόσταση και να οδηγήσει στη διέγερση. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κρύβει μέσα του μια φετιχιστική πλευρά η οποία να μην έχει βρει τον τρόπο να ξεπροβάλλει και να χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει. Επομένως μέχρι τα 30 καλό είναι να έχεις αναζητήσει καλύτερα τη σεξουαλική σου ταυτότητα και να την έχεις βρει. Αν έχει και φετιχιστική σφραγίδα τότε θα μπορέσεις να πορευτείς ανάλογα.

pexels-photo-230675-e1520597013887-1200x800Σε αυτή την κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνονται οι ομοφυλοφυλικές και αμφιφυλοφυλικές αναζητήσεις αφού αυτές είναι πιθανότερο να έχουν δώσει σημεία ύπαρξης πολύ νωρίτερα, όταν ένας έφηβος ακούει τον οργανισμό του και ανακαλύπτει το για ποιον αισθάνεται έλξη.

Sex Shops, Sex Shows and Porn Movies

Στην αρχή θα επισκεφθείς ένα sex shop με συστολή και θα πιάνεις τον εαυτό σου να γελάει πνιχτά και να αναρωτιέται τι βλέπει εναλλάξ. Στη συνέχεια θα μπεις στην κουλτούρα του sex shopping εάν σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις να ψωνίσεις ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες βελτιώνοντας την προσωπική και σεξουαλική σου ζωή. Ακόμα πιο άβολα θα αισθανθείς την πρώτη φορά που θα επισκεφθείς ένα strip tease club και θα δεις τις εργαζόμενες στο σεξ να προσφέρουν live sex show. Όταν το οικειοποιηθείς , σε συνδυασμό με τις ταινίες πορνό που θα βλέπει ο σύντροφός σου στο internet, θα μπορέσεις να φιλτράρεις κάποιες τεχνικές που σου αρέσουν και να τις ενσωματώσεις στη δική σου ρουτίνα.61i-SBpg-Udl-L-AC-SL1200Σε κάθε περίπτωση, ούτε να αφορίζουμε, ούτε να αποθεώνουμε ότι αφορά στο σεξ μεταξύ ενηλίκων οι οποίοι συναινούν στο να συνευρεθούν ερωτικά. Ίσως έτσι, αγαπήσουμε περισσότερο τη λογική και σεβαστούμε την επιθυμία τη δική μας και των άλλων να εκφράζονται στις προσωπικές τους στιγμές όπως τους αρέσει. Ένα μικρό βήμα για τη σεξουαλικότητα σημαίνει ένα μεγάλο για την αλληλεγγύη.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spot, www.rebelchic.gr

Instagram: www.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Μοιρασθείτε το:
Previous articleΠώς επιδρά η πανδημία στις Τέχνες;
Next articleNight Stalker: Το Κυνήγι ενός Κατά Συρροή Δολοφόνου έρχεται τον Ιανουάριο στο Netflix
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.