Το Netflix ετοιμάζει νέα σειρά κινουμένων σχεδίων “Super Drags” με Drag Queens υπερήρωες!

Date:

Το Netflix λοιπόν «εξαπέλυσε» σήμερα κιόλας το πρώτο teaser για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία θα αφορά Drag Queens υπερήρωες (όπως κάθε drag queen εκεί έξω).

Η περιγραφή της σειράς: «Κατά τη διάρκεια της μέρας, δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα και αντιμετωπίζουν την στριφνή εργοδότρια τους. Τη νύχτα, σφίγγουν τους κορσέδες τους και μεταμορφώνονται στις καλύτερες SUPER DRAGS της πόλης, έτοιμες να πολεμήσουν το shade και να διασώσουν το γκλίτερ του κόσμου από τους μοχθηρούς κακούς. Ετοιμαστείτε, επειδή οι SUPER DRAGS θα πάνε βαθύτερα από όσο νομίζετε.»

Θάνος Βαρνάβας

Θάνος Βαρνάβας
Θάνος Βαρνάβας
Μία μέρα, ο Σάουρον πήρε μανιτάρια, είδε το φως, και έφτιαξε εμένα. Μετά το σοκ παραιτήθηκε, και αποφάσισε να γίνει εκτροφέας χρυσόψαρων. Με λένε Θάνο Βαρνάβα. Όταν δεν τσακώνομαι με τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου, γουστάρω να δημιουργώ, να γράφω, και να κάνω βελονάκι. Κόπιασε να τα πούμε, θα σου βγάλω και μεζέ με το τσιπουράκι.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked