Το Netflix άλλαξε (κατά λάθος) το τέλος στο «Ημερολόγιο»

Η υπηρεσία streaming έδωσε εξηγήσεις για το σφάλμα και ο συγγραφέας του πρωτότυπου βιβλίου εξέφρασε την άποψη του για την αλλαγή.

Το «Ημερολόγιο» του Nick Cassavetes με τους Ryan Gosling και Rachel McAdams είναι μια από τις πιο συγκινητικές ρομαντικές ταινίες της περασμένης δεκαετίας, η οποία αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ ενός φτωχού νέου και μια πλούσιας γυναίκας. Οι δύο πρωταγωνιστές καταλήγουν μαζί και στο τέλος της ταινίας γερνούν και πεθαίνουν μαζί στο κρεβάτι.

Όσοι όμως είδα την ταινία μέσω της βρετανικής πλατφόρμας του Netflix είδαν μια διαφορετική και πιο ασαφής εκδοχή του τέλους, όπου δεν γίνεται ξεκάθαρο πως το ζευγάρι έζησε και πέθανε μαζί. Η αλλαγή αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, δυσαρέστησε πολλούς χρήστες της πλατφόρμας streaming και ζήτησαν εξηγήσεις.

Μετά από πολλά παράπονα, το Netflix δήλωσε μέσω του Twitter πως δεν άλλαξε το τέλος της ταινίας, αλλά προβλήθηκε μια εναλλακτικό εκδοχή με την οποία είχε προμηθευτεί από τους παραγωγούς. Η υπηρεσία streaming εξήγησε πως σε ορισμένες περιπτώσεις οι ταινίες έχουν πολλαπλά φινάλε, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο γιατί δεν προβλήθηκε το «κλασικό» τέλος.

Ο Nicholas Sparks, συγγραφέας του μυθιστορήματος στο οποίο βασίστηκε η ταινία, σχολίασε την είδηση σε εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή «Today Show» την περασμένη Τετάρτη. Ο Sparks δήλωσε πως «είναι ένα διαφορετικό τέλος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οπωσδήποτε θα έχεις μια άποψη για αυτό». Όταν ρωτήθηκε όμως ποιο από τα δύο φινάλε προτιμά, ο συγγραφέας απάντησε το πρωτότυπο τέλος, δηλαδή αυτό που προβλήθηκε στους κινηματογράφους.

Πηγή: clickatlife.gr

Previous Story

O Ed Sheeran παντρεύτηκε την παιδική του φίλη

Next Story

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο 52χρονος Λουκ Πέρι

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop