Το American Gods επιστρέφει με νέο θρήσκευμα

Date:

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, το «American Gods» κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το παρασκηνιακό του drama και να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. Μετά την απόλυση – σύμφωνα με τις κακές γλώσσες – των πραγματικών American gods, Bryan Fuller και Michael Green, που παρέσυραν μαζί τους τις Gillian Anderson και Kristen Chenoweth που είχαν τους ρόλους της Media και της Easter αντίστοιχα, χρέη showrunner ανέλαβε ο Jesse Alexander προτού πάει κι αυτός να συναντήσει τους προκατόχους του. Ο μόνος αισιόδοξος της υπόθεσης είναι ο Neil Gaiman, συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, και παραγωγός του όλου εγχειρήματος, ο οποίος έχει βλέψεις για τουλάχιστον άλλες τρεις σεζόν.

678091-american-gods

Το cast φυσικά έχει αρκετές προσθήκες. Ο Dean Winters θα υποδυθεί τον Mr. Town, ο οποίος περιγράφεται ως υπέρμαχος της προόδου και στρατολογείται από τον Mr. World (Crispin Glover) για να μάθει τι ξέρει ο Shadow (Ricky Whittle) για το σχέδιο του Mr. Wednesday (Ian McShane), χρησιμοποιώντας όλες τις βίαιες τακτικές του. Η Devery Jacobs θα παίξει τη Sam Black Crow, μια αισιόδοξη και κυνική φοιτήτρια που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας στο πεζοδρόμιο τα έργα τέχνης της που κατασκευάζει με αλυσοπρίονο. Η Kayhun Kim θα αντικαταστήσει τη Gillian Anderson αλλά σε μια έξυπνη κίνηση, όχι ως Media αλλά ως New Media, τη θεά του διαδικτυακού περιεχομένου και δεινή χειραγωγό, ενώ η Sakina Jaffrey θα παίξει τη Mama-Ji, μια σερβιτόρα που τυχαίνει να είναι η Ινδή θεά του πολέμου.

Η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου στο Starz, ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας του Amazon Prime.

Ορέστης Μαλτέζος

Ορέστης Μαλτέζος
Ορέστης Μαλτέζος
Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να γράφω ταινίες στο βίντεο, και παρότι άλλαξε η τεχνολογία, το χούι του συλλέκτη ταινιών έμεινε αναλλοίωτο. Με λένε Ορέστη Μαλτέζο, είμαι σκηνοθέτης, και ο κινηματογράφος είναι ο δεύτερος έρωτας της ζωής μου. Γιατί ακόμα κι αν η μέρα σου είναι σκατά, μπορείς να δεις μια ταινία με κάποιον που η μέρα του είναι πολύ χειρότερη.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked