Ο fashion designer από το Σάντερλαντ της Βρετανίας Gareth Pugh εμπνέεται από τους απόκληρους της κοινωνίας στην τελευταία του κολεξιόν, την οποία ο ίδιος περιγράφει «χωρίς συμβιβασμούς, αναρχική και άγρια συγκρουσιακή».
Η κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι του Pugh παρουσιάστηκε στο Old Selfridges Hotel, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, και ήταν μια «εξέγερση εμπριμέ και χρωμάτων» με γεωμετρικά μοτίβα στα ρούχα, εκκεντρικό κόψιμο και μπότες παραστρατιωτικών.
Ο Pugh αφιέρωσε το show στον φίλο και μέντορά του, στυλίστα και εμβληματική φιγούρα της βρετανικής σκηνής πανκ, Τζούντι Μπλέιμ, που πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Τζούντι Μπλέιμ γεννήθηκε ως Κρίστοφερ Μπαρνς σε μια πόλη του Σάρεϊ και, σε ηλικία 17 χρονών, «δραπέτευσε» στο Λονδίνο «για να γίνω πανκ», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Άλλαξε το όνομά του σε Τζούντι Μπλέιμ, το «Τζούντι» το πρότεινε ο σχεδιαστής μόδας Άντονι Πράις και το επώνυμο «Μπλέιμ» ήταν ευγενής προσφορά της κομμώτριας φίλης του, Σκάρλετ Κάνον. Η πανκ αισθητική του στυλίστα και image maker Μπλέιμ επηρέασε περιοδικά όπως το «The Face» και το «i-D», τις δεκαετίες του 1980 και 1990.
«Ο Judy ήταν άνθρωπος χωρίς συμβιβασμούς, ατίθασος και σε άγριο βαθμό κατά του συστήματος» είπε, στο Dezeen, ο Pugh. «Εμφανίστηκε τις δεκαετίες του 1980 και 1990, όταν μεγάλο μέρος της κουλτούρας πήγαινε προς το ρηχό και καταναλωτικό. Με ριγμένο χαμηλά το επίπεδο, υποβαθμισμένη και αποκομμένη από τον αρχικό στόχο της: τη δημιουργική έκφραση. Ο Τζούντι ήταν αντίβαρο σε όλα αυτά» συνέχισε.
Τιμώντας το «στο κοινωνικό περιθώριο» στιλ του Μπλέιμ, ο Gareth Pugh έδωσε, στην κολεξιόν του, έμφαση στα έντονα εμπριμέ που θυμίζουν την κλαμπ σκηνή του Λονδίνου τη δεκαετία του 1980.