Το Θρυλικό “Λαγουδάκι” Της Νέας Υόρκης

19/04/2018

Όταν βλέπουμε μια γυναίκα με πολύ ογκώδη μαλλιά, συνήθως σκεφτόμαστε πόσα μυστικά μπορεί να κρύβονται, σε εκείνη την «καούκα». Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει στην περίπτωση της Lady Bunny. Παρότι τα μαλλιά της είναι αρκετά μεγάλα ώστε να έχουν δικό τους διαβατήριο, δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Για να είμαι ειλικρινής, με το στόμα που έχει, η Lady Bunny γενικά δεν πρέπει να κρύβει και πολλά πράγματα.

Lady_Bunny_leadΓια το ενδεχόμενο που δεν έχετε οικειοποιηθεί με αυτό το κωμικό αστέρι, η Lady Bunny ή απλά Bunny, είναι μια θρυλική Drag Queen η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στην Ατλάντα μαζί με τον RuPaul, και από τότε έχει εμφανιστεί στο “Sex and the City, Rupaul’s Drag Race, και σε μία από τις αγαπημένες μου ταινίες “To Wong Foo, Thanks for Everything Julie Newmar”.

Τα σόου της Bunny χαρακτηρίζονται από γέλιο, παρωδίες γνωστών ποπ τραγουδιών με κάποια κωμική διαστροφή, ανέκδοτα, stand up comedy ακόμα και δικά της ορίτζιναλ τραγούδια.

 

Η ίδια, έχοντας ζήσει αλλά και επιζήσει την εξέγερση του Stonewall, (ένα ιστορικό γεγονός στην Αμερική που γέννησε το LGBTQ κίνημα), έχει αναπτύξει ένα μη πολιτικά ορθό χιούμορ. Ένα είδος χιούμορ που μπορεί να φέρει μια φρέσκια ανάσα, μέσα στο στείρο κόσμο του internet. Έναν κόσμο που έχει υπερ-ευαισθητοποιηθεί σε σημείο να ψάχνεται για μπελάδες και να γίνει “triggered”.

1718_glowberon_web_ladybunnywide2

Η ίδια πιστεύει πως φταίει το ότι μέσα από το internet, δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος και τον τόνο του ομιλητή. Προσβάλλεσαι πριν καν δώσεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις σαν προσωπικότητα.

Φυσικά και μεροληπτώ τέτοιος που είμαι. Αλλά σε ένα κόσμο που συνέχεια γεννιούνται εμπόδια στους αγώνες για τα ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι υψίστης σημασίας να κρατάμε ανοιχτό το μυαλό μας, στη διαφορετικότητα και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χιούμορ.

Χιούμορ τόσο σκληρό, όσο και το πρώτο τούβλο που εκτοξεύθηκε στο Stonewall, εναντίον της καταπίεσης της αστυνομίας.

Previous Story

Εκπληκτικές LGBT αυτοβιογραφικές ταινίες που πρέπει να δεις

Next Story

Forever Marilyn: Γιατί οι άντρες ακόμα προτιμούν τις ξανθές

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop