Το δημοφιλές video game “Minecraft” στην κινηματογραφική οθόνη

Ο Πίτερ Σόλετ ανέλαβε τη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία της μεταφοράς στην κινηματογραφική οθόνη από την Warner Bros. του πολύ δημοφιλούς video game “Minecraft”.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Ρόι Λι από τη Vertigo και o Τζον Μπεργκ. Η Τζιλ Μέσικ, η οποία πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο, εξακολουθεί να αναφέρεται ως παραγωγός της ταινίας.

minecraft-virtual-realityΗ δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών, Mojang, από την οποία κυκλοφόρησε το “Minecraft” θα συμμετάσχει επίσης στην παραγωγή. Ο Τζον Σπετς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, σύμφωνα με το Variety.

Με βάση το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο βιντεοπαιχνίδι, η ιστορία ακολουθεί μια έφηβη κοπέλα και την απίθανη ομάδα της αποτελούμενη από λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι, όταν ο κακόβουλος Ender Dragon ξεκινάει την πορεία καταστροφής, πρέπει να σώσουν τον όμορφο, Overworld από κύβους.

Το στούντιο κατέβαλε επίμονες προσπάθειες για να ξεκινήσει το συγκεκριμένο franchise, από τότε που απέκτησε τα πολυπόθητα δικαιώματα, το 2014.

Ο Ρόμπερτ ΜακΕλχένι είχε ανακοινωθεί ως σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά αποχώρησε από το project. Ο Σον Λέβι ήταν επίσης ένας από τους πιθανούς σκηνοθέτες της μεταφοράς στον κινηματογράφου του video game.

Το όνομα του Στιβ Καρέλ είχε αναφερθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά τα χρονοδιαγράμματα ήταν η αιτία αποτυχίας επίτευξης συμφωνίας.

Το κινηματογραφικό στούντιο βλέπει το “Minecraft” ως brand που πουλά σε παγκόσμιο επίπεδο και αναγνωρίζει τις δυνατότητες που δημιουργεί η προσθήκη ενός άλλου πιθανού franchise στη συλλογή του.

Για τον Πίτερ Σόλετ θα είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει μέχρι τώρα, μετά τα μεσαίου προϋπολογισμού φιλμ “Freeheld” και “Nick and Norah’s Infinite Playlist”. Ο Σόλετ είναι γνωστός για την ταινία του “Raising Victor Vargas” που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Previous Story

“Killer Portraits” Έκθεση στο Παρίσι αφιερωμένη στον φωτογράφο μόδας Τζέιμι Μόργκαν

Next Story

Η Alicia Keys οικοδέσποινα των Grammy Awards 2019

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop