Τέχνη: Η ατομική έκθεση “Human Excellence” της Qinghua Ioanna Lin, στην S.G. Art Gallery

Date:

Η ατομική έκθεση της Qinghua Ioanna Lin με τίτλο “Human Excellence” παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης S.G. Art Gallery, υπό την αιγίδα του “Συνδέσμου Ελλάδας – Κίνας”.

Η ανερχόμενη Κινέζα εικαστικός Qinghua Ioanna Lin, δημιουργεί πορτρέτα προσωπικοτήτων του σύγχρονου παγκόσμιου πολιτισμού, που κέρδισαν την αιωνιότητα μέσω της αριστείας, εμπνέοντας και επηρεάζοντας ολόκληρο τον κόσμο.

Μεταξύ των πορτρέτων αυτών είναι: Μaria Callas, Princess Diana, Andy Warhol, John Lennon, Frida Kahlo, Marilyn Monroe, Vincent van Gogh, Coco Chanel, David Βowie, Elizabeth Taylor, Shanmao, Ζhang Guorong, Chenxiaoxu.

Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος στην Ελλάδα, με τίτλο “Human Excellence”,στην οποία παρουσιάζει 35 έργα με μελανι και ορυκτές χρωστικές, σε κινέζικο χαρτί Xuan Zhi επικολλημένο σε καμβά.

Η Qinghua Ioanna Lin αναφέρει:

“Στο παρελθόν, σπάνια φιλοτεχνούσα πορτρέτα, επειδή μερικές φορές ήταν δύσκολο να αντικρίσω τα μάτια των άλλων, όπως κάποιες φορές δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου. Το ανθρώπινο μάτι μπορεί, να μεταδίδει όλων των ειδών τα μηνύματα και τα συναισθήματα. Όταν θρηνεί, αναβλύζει δάκρυα, όταν οργίζεται, παίρνει τη μορφή της μαύρης τρύπας του σύμπαντος, που μπορεί να σε καταπιεί”.

“Ο άνθρωπος είναι ένα πολύ πολυδιάστατο και προηγμένο πλάσμα. Τα ανθρώπινα όντα είναι η απόδειξη της ύπαρξης ανώτερης ζωής, ενώ η εικονογραφία αντικατοπτρίζει την ίδια την εποχή”. 

More info:

Είσοδος Ελεύθερη

Έως 12 Ιανουαρίου 2019

Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη & Σάββατο: 11:00 – 16:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Location: S.G. Art Gallery, Κλεομένους 2, Κολωνάκι

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-7290875

(Visited 8 times, 1 visits today)

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked