Τέσσερις αδιάβροχες μάσκαρα για το τέλειο beach beauty look

Συχνά με ρωτάνε πως θα πετύχουμε ένα τέλειο no makeup makeup beach beauty look. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα. Αρκεί να έχουμε στο νεσεσέρ μας, ένα lip balm ή ένα gloss, ένα bronzer με στοιχεία λάμψης και μια μάσκαρα.

Όμως τους καλοκαιρινούς μήνες, η μάσκαρα που επιλέγουμε να φοράμε θα πρέπει να έχει αδιάβροχη σύνθεση ώστε να παραμένει ανθεκτική στο νερό, τον ιδρώτα και τις υψηλές θερμοκρασίες. Παρακάτω ξεχώρισα τέσσερα αγαπημένα μάσκαρα που σε προκαλώ να τα δοκιμάσεις!

maybelline

MAYBELLINE THE FALSIES LASH LIFT MASCARA WATERPROOF

Εφέ lifting βλεφαρίδων και αδιάβροχο αποτέλεσμα με μόνο μία μάσκαρα. Χαρίζει πλούσιο όγκο και μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη στη στιγμή. Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι, σε συνδυασμό με την ενισχυμένη με ίνες σύνθεση, ανασηκώνουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες.

essence

ESSENCE I LOVE EXTREME WATERPROOF VOLUME MASCARA

Είναι μια αδιάβροχη μάσκαρα για όσους λατρεύουν τον όγκο κατά τη διάρκεια των σπόρ ή της κολύμβησης! Η  υφή της με εξαιρετικά-μαύρες χρωστικές καλύπτει κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα και το πολύ μεγάλο πινέλο της προσφέρει άφθονο όγκο.

seventeen

 

SEVENTEENTHE STYLIST WATERPROOF MASCARA

Ένταση, μήκος και όγκος για βλεφαρίδες με στυλ και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ειδική αδιάβροχη φόρμουλα για διάρκεια στο αποτέλεσμα ακόμα και σε έντονες περιστάσεις. Περιέχει συστατικά που προστατεύουν και περιποιούνται τις βλεφαρίδες.

catrice

CATRICE EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME WTERPROOF MASCARA

Αν λατρεύεις τον όγκο στις βλεφαρίδες σου, η EYEconista σου δίνει 180% περισσότερο όγκο με αντοχή έως 24 ώρες, ενώ με τη σύνθεση της Lash Millionizer προσθέτει ένα δραματικό τόνο σε κάθε μακιγιάζ.

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Αν με ρωτήσεις τι είναι punked θα σου πω η άρνηση μου να βαφτώ όταν ξυπνάω στραβά αλλά πρέπει να πάω στο γραφείο! Σε άλλα νέα, με λένε Μαίρη Σταμούλη, είμαι δημοσιογράφος & blogger, λατρεύω τις τσάντες και τα κραγιόν. Εδώ τι θα κάνω, δεν ξέρω... μάλλον προορίζομαι για βοηθός βαφείου μιας και αλλάζω χρώμα στο μαλλί πολύ συχνά. Ταφτίσου εδώ!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Ο Jamey Jasta των Hatebreed κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο...

Siouxsie Sioux: H goth μαμά μας γίνεται 67 ετών

Η Siouxsie είναι η κρυπτονιτική ψυχή των Siouxsie and...

Ο Corey Taylor “δεν αντέχει” την μουσική από AI

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor...
Punked