Στον “Παράδεισο” του Marc Jacobs και της Ava Nirui

Η Ava Nirui, εδώ και καιρό συνεργαζόταν περιστασιακά με τον Marc Jacobs και, τελικά, της προσφέρθηκε πλήρης απασχόληση στον οίκο.

Για τον ίδιο τον Jacobs, η πρόσληψή της ήταν θέμα ενστίκτου. Και δικαιώθηκε. Πλέον, Jacobs και Nirui αποκαλύπτουν το καινούργιο τους πρότζεκτ: τη σειρά «Heaven».

Τι είναι ο «Παράδεισος»; Μια σειρά ρούχων, από μακό για μωρά μέχρι πλεκτές μπλούζες, από μιλιτέρ παντελόνια μέχρι χούντι. Είναι όμως και ένα δικέφαλο αρκουδάκι ως σακίδιο.

https://www.instagram.com/p/CE6lM_Nj4kF/?utm_source=ig_web_copy_link

Είναι η εμμονή του Marc Jacobs με τους ήρωες της ποπ κουλτούρας, τους δημιουργικούς περίεργους τύπους, μια καινούργια γενιά εμβληματικών φιγούρων (μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι καρποί αυτού του πρότζεκτ θα δοθούν στη δημοσιότητα μέσω ενός νέου λογαριασμού στο Instagram: @heavn).

«Ήταν τόσο εκπληκτικό να έχεις όλα τα κλειδιά για να κάνεις όλα αυτά» αναγνώρισε η Nirui, αναφερόμενη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της ίδιας και του Marc.

https://www.instagram.com/p/CE6_tr0DGld/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ο Marc είναι σαν μέντοράς μου» πρόσθεσε. Ο «Ουρανός» δεν πρόκειται να αντικαταστήσει καμία από τις υπάρχουσες σειρές στον οίκο.

«Υπάρχει χώρος για ένα νεότερο κοινό· υπάρχει χώρος για show σε πασαρέλα· υπάρχει χώρος για online αγοραστή» διαβεβαίωσε ο Jacobs.

https://www.instagram.com/p/CE619ZDjlya/?utm_source=ig_web_copy_link

«Κατά συνέπεια, δεν έχει να κάνει με το να λες “Α, αυτό έχει πεθάνει” ή ν’ ακολουθείς την τάση επειδή υπόσχεται επιτυχία, είναι απλά να επιστρέφεις στις ρίζες μας και να λες “δίνουμε χώρο για να συμβούν πράγματα”. Και το “Heaven” είναι ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα» τόνισε.

https://www.instagram.com/p/CE-YDflDy82/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε συζήτηση των Marc Jacobs και Ava Nirui που φιλοξένησε το «Dazed», η Ava ρώτησε τον Marc από πού και ως πού βάφτισε τη σειρά «Heaven» και τι σημαίνει αυτή η λέξη γι’ αυτόν.

https://www.instagram.com/p/CE9vDMlDNUi/?utm_source=ig_web_copy_link

«Πάει αρκετά πίσω. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που όλοι τους είναι φίλοι μου και σχεδόν σαν την οικογένεια που έχω διαλέξει – οι Anna Sui, Steven Meisel, Louie Chaban. Συνηθίζαμε πάντα να χρησιμοποιούμε τη λέξη “heaven” για να περιγράψουμε κάτι που αγαπούσαμε.

https://www.instagram.com/p/CE7NM6Yjt_B/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν κάτι ήταν τέλειο ή αν κάποια φαινόταν φανταστική, θα ήταν ήταν σαν “she’s heaven”. They are heaven. It’s heaven. Heaven was it. Heaven, I love it» απάντησε ο Marc.

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked