Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 1800 – 1900, ο όρος “drag queen” αποτελούσε μια άμεση αναφορά σε ομοφυλόφυλους.

Οι “Drag Queen” και το “Cross-dressing” έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, και αρκετοί άντρες έκαναν καριέρα όπως ο Brigham Morris Young στο ρόλο της Madam Pattrini.

drag2sdfsdfsdffff

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείς άντρες με γυναικεία ρούχα, αλλά δεν είναι όλοι τους “drag queens”. Ενώ με αυτόν τον όρο προσδιορίζεται ένας άντρας ντυμμένος γυναίκα, θα πρέπει να γωνρίζεις ότι ένα τρανς άτομο είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

drag5sdfsdfsdfsdfsdfΠαρόλο που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως προσδιορίζονται τα άτομα στις παρακάτω φωτογραφίες, θα πρέπει σίγουρα να συγχαρούμε το θάρρος και το ρίσκο που πήραν για να βγάλουν το συγκεκριμένο υλικό στην συγκεκριμένη εποχή.

drag3sdfsdfsdfsdf

drag4jnkjnkjnknn

valdvilee33333333

drag6sdfsdfsdfsdfsdf

drag7sdfsdfsdfsdfsdfsdf drag8sdfsdfsdfsdfsdf drag9sdfsdfsdfsdf drag11sdfsdfsdfsdfsdf drag12sdfsdfsdfsdf drag13kkjkjhkhkh drag13sdfssdfsdfsdf Lili_Elbefinal paul3hjbjhjbjbkbk scottb14kjhkhkhkhh

Nancy Von X

 

 

Previous articleShine, το νέο άρωμα των Dolce & Gabbana
Next articleLadies Of Metal Festival vol.3
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!