Σε μια κρυφή χειρουργική επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο Arnold Schwarzenegger, τη δεύτερη μέσα σε δυο χρόνια, για την αντικατάσταση μιας αορτικής βαλβίδας.

Ο 73χρονος ηθοποιός και πολιτικός ανακοίνωσε την ανάρρωσή του μέσω Twitter με μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου δηλώνοντας πως νιώθει περίφημα και πως ήδη έχει περπατήσει στους δρόμους του Cleveland μετά την επέμβαση, χωρίς να γνωστοποιήσει πότε αυτή πραγματοποιήθηκε.

«Χάρη στην ομάδα του Cleveland Clinic, έχω μια νέα αορτική βαλβίδα για να συνοδεύσει την νέα μου πνευμονική βαλβίδα από το προηγούμενο χειρουργείο μου. Αισθάνομαι φανταστικά και ήδη έχω περπατήσει στους δρόμους του Cleveland θαυμάζοντας τα υπέροχα αγάλματά σας. Ευχαριστώ κάθε γιατρό και νοσοκόμα που ήταν στην ομάδα».

2

Το 2018, ο Schwarzenegger είχε χειρουργηθεί στο Λος Αντζελες με σκοπό την αντικατάσταση μιας πνευμονικής βαλβίδας, η οποία είχε αρχικά αλλαχτεί το 1997 εξαιτίας ενός εκ γενετής καρδιακού ελαττώματος. Ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως η βαλβίδα του 1997 ποτέ δεν ήταν σχεδιασμένο να είναι μόνιμη και είχε ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής της.

Ορέστης Μαλτέζος

Μοιρασθείτε το: