Αρκετοί μετά το σεξ έχουν όρεξη για ύπνο ενώ άλλοι όρεξη για κουβέντα. Καλό είναι να βρίσκουν μια μέση λύση ώστε να περνάνε όμορφα και οι δυο. Το pillowtalk είναι φτιαγμένο από έναν άντρα (όπου pillow βάλε μαξιλάρι) και μια γυναίκα (όπου talk βάλε κουβέντα): Ένας από τους δύο θέλει να κοιμηθεί κι άλλος να μιλήσει. Ίσως μια τρυφερή αγκαλιά, ή κάτι αστείο για να γελάσουν να είναι το ιδανικό #aftersex σκηνικό. Tι πρέπει όμως να αποφύγει είτε ένας άνδρας είτε μια γυναίκα να ρωτήσει ακριβώς τότε;

Main-pic-legs-web-2020050708070324M’ αγαπάς;

Αυτή η ερώτηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη ώρα και στιγμή, αλλά αλήθεια όχι τότε. Είναι πολύ ξενέρωτο. Κι επίσης αν ο άλλος ή η άλλη σε αγαπάει, θα μπορείς να το αντιληφθείς από τον τρόπο που έγινε το σεξ που μόλις προηγήθηκε. Αν ο ένας ρωτήσει τον άλλον αν τον αγαπάει ακριβώς μετά το σεξ, μάλλον αισθάνεται ότι δεν τον αγαπάει και δυστυχώς πέφτει μέσα. Σε τελευταία ανάλυση, το σεξ και η αγάπη καλό είναι να ταυτίζονται, αλλά γενικά μην υποπέσετε στο σφάλμα ‘πουλάω σεξ για να αγοράσω συναίσθημα’. Γενικά δεν λειτουργεί.

Σου άρεσε;

Yπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάνει αυτή την ερώτηση ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα ακούσει όχι; Ακόμη κι αν δεν άρεσε στο έτερον ήμισι, δε θα το πει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή θα θελήσει απλά να αποφύγει όλο αυτό που θα επακολουθήσει. Αν κάποιος-α αισθάνεται μετά το σεξ ότι αυτο δεν άρεσε στο σύντροφό του-της, τότε μάλλον πέφτει μέσα. Ή είναι εξαιρετικά ανασφαλής και αυτό θα το βρει μπροστά του. Κανείς δεν θέλει να έχει σχέση με κάποιον που είναι γεμάτος ανασφάλειες.


Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramwww.instagram.com/elenafakou_swkianou

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Previous articleTime Decorated: ντοκιμαντέρ για τη σχέση μουσικής και Basquiat
Next articleHurricane On Saturn: Nέο single “Outsider”
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.