Είναι στιγμές που νιώθεις ότι όλα σου πάνε στραβά. Μια δουλειά που δεν έστρωσε, μια σχέση που δεν πέτυχε, ένα πορτοφόλι που ποτέ δε γέμισε. Λες να φταίει ο “ανάδρομος”; Να φταίει το σωτήριο έτος 2020 ή απλά η τύχη μας η κορδελιάστρα;

Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Έχουμε χαζέψει όλοι! Ο λόγος; Λίγο από όλα! Λίγο η ζέστη και μάλλον λίγο τα λόγια του παπά.

969690-10201102227613710-1085806891-nΕκεί που νόμιζες ότι η ζωή σου ήταν σε μια σειρά ήρθε ένας χολιγουντιανός ιός και στα έκανε όλα μαντάρα. Ότι ήξερες μέχρι χθες ακυρώθηκε, και η σχέση σου με το ντετόλ και το οινόπνευμα επισημοποιήθηκε όσο καμία.

Εκεί που σύχναζες δε συχνάζεις πια, εκεί που γύρναγες ο αέρας δεν είναι πια ο ίδιος, έχουν όλα αλλάξει και εμείς είμαστε θεατές σε ένα σενάριο που κανείς δεν υπέγραψε. Πάμε όμως στο δια ταύτα. Θα ζούμε με το φόβο; Θα ζούμε μεσα στην άρνηση;

Προσωπικά αρνούμαι. Δε μπορώ να δω τους φίλους μου και να μην τους αγκαλιάσω. Δε μπορώ να μη μοιραστώ ότι με έκανε να νιώθω καλά μέχρι χθες. Διώχνω το φόβο στα τάρταρα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Δοκιμαζόμαστε σε νέες σταθερές, δοκιμαζόμαστε χωρίς να ξέρουμε τι εστί tester. Σημασία έχει όμως ότι στο κλείσιμο της ημέρας έχουμε ο ένας τον άλλο. Μήπως λοιπόν όλα να έχουν μια “παραβολική” χροιά;

1098234-10201270797667856-1362956195-nΕπενδύουμε πάνω σε ανθρώπους και καταστάσεις. Άλλες περπατάνε, άλλες χάνονται στο ρεύμα της μπαλκονόπορτας. Άλλες ήρθαν μας ταρακούνησαν και δυστυχώς τις αφήσαμε έξω από το ψυγείο και έληξαν. Σημασία έχει πως ότι είναι να αντέξει, θέλει πολλά περισσότερα από έναν κορονοϊό.

Πιστεύω ξεκάθαρα στη θετική ενέργεια των ανθρώπων, αυτή έμαθα να ξεχωρίζω και με αυτή ταυτίζομαι. Δεν ξέρω τι επιφυλλάσει ακόμα αυτό το θεαματικό 2020, το μόνο σίγουρο είναι ότι αρρώστησε τα μυαλά μας περισσότερο από τα πνευμόνια μας.

Πάμε παρακάτω, όλα θα γίνουν μαι λαβ. Α! Και tell “Scarlet” i don’t give a damn!

Nancy Von X

 

 

Μοιρασθείτε το: