Ο Till Lindemann των Rammstein μεταμφιέζεται σε Karl Lagerfeld για χάρη της καμπάνιας Veganuary

Date:

H αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα, και μάλλον ο Till Lindemann το γνωρίζει αρκετά καλά!

Στις αρχές του 2021, ο τραγουδιστής των Rammstein Till Lindemann συμμετείχε στην καμπάνια της LikeMeat, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης σχετικά με μια συγκεκριμένη διατροφή που είχε ως βάση τις φυτικές ίνες. Τώρα, επιστρέφει μεταμφιεσμένος στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld, πρωταγωνιστώντας σε μία διαφήμιση της LikeMeat για την προώθηση ενός burger χωρίς κρέας στο πλαίσιο της καμπάνιας Veganuary.

Το Veganuary προσπαθεί να παροτρύνει τους ανθρώπους να δοκιμάσουν μια φυτική διατροφή κατά τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τρώνε πιο υγιεινά, να προστατεύουν το περιβάλλον και να συμβάλλουν στην καλή διαβίωση των ζώων.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Αύγουστος: O μήνας που μένουμε στην Αθήνα εγώ κι ο Τσίου

Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν στο σχολείο η δασκάλα...

Chris Stein: ‘Ενα punk λεύκωμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο

Ποιός θα έλεγε όχι σε ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ;...

Samaritan: O Sylvester Stallone είναι ένας διαφορετικός σούπερ ήρωας

Ο Sylvester Stallone αναζητά δικαιοσύνη στη νέα ταινία της...

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας “Pinocchio” του Guillermo del Toro

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Guillermo del Toro παρουσιάζει...
Punked