Ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ μας δίνει μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο προσωπικό του άλμπουμ

Ο Σάκης Τόλης, ηγέτης των Rotting Christ, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Among the fires of hell”

Date:

Ο Σάκης Τόλης, ηγέτης των Rotting Christ, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Among the fires of hell”, η συγκεκριμένη σύνθεση αποτελεί το πρώτο δείγμα από τον πρώτο του προσωπικό άλμπουμ. Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Among the fires of hell”, και θα κυκλοφορήσει δωρεάν σε ψηφιακή μορφή.

Ο Σάκης δήλωσε: “ Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο προσωπικό μου άλμπουμ “Among the fires of hell”, το οποίο θα περιέχει τραγούδια που έγραψα κατά την διάρκεια της καραντίνας και ένιωσα έτοιμος να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις άγριες ημέρες που ζούμε. Ελπίζω να το απολαύσετε.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked