Ο Rob Zombie μας παρουσιάζει το νέο του μουσικό βίντεο

Στις 12 Μαρτίου 2021 ο Rob Zombie επέστρεψε στα δισκογραφικά δρώμενα με το έβδομο προσωπικό του άλμπουμ “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”. Ο δίσκος έλαβε εξαιρετικές κριτικές, ενώ αποτέλεσε το πρώτο άλμπουμ του Zombie που κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 του Billboard στην Αμερική για τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Rob-Zombie-promo-FB-1010-19

Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη το “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” αποτελεί την καλύτερη δισκογραφική δουλεία της καριέρας του. Μέσα λοιπόν από το συγκεκριμένο άλμπουμ ο Rob Zombie μας παρουσιάζει ένα νέο εντυπωσιακό animated μουσικό βίντεο για το single “The Satanic Rites Of Blacula”.

Trond Valfar

2
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked