Ο Paul McCartney στο Carpool Karaoke!

Date:

Η δημοφιλής σειρά έχει φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών όπως τη Christina Aguilera,  τους Foo Fighters, τους Linkin Park και τη Pink. Όμως, ο Corden έχει εξασφάλισε τώρα τον πιο αξιοθαύμαστο επισκέπτη του, αφού το είδωλο των Beatles συμφώνησε να οδηγήσει μαζί του στους δρόμους του Λίβερπουλ.

Στο πρώτο τρέιλερ, ο Corden φαίνεται να τηλεφωνεί στον McCartney – και το αίτημά του αφορά πολλά κλασσικά κομμάτια των θρυλικών σκαθαριών.

Γεια σου φίλε, είμαι στο Λίβερπουλ και αναρωτιέμαι αν μπορείς να βοηθήσεις. Ναι, χρειάζομαι κάποιον, όχι απλά κάποιον »λέει ο Corden μιλώντας στο κινητό του. Τους βλέπουμε στη συνέχεια μαζί, να τραγουδούν το  hit ‘Drive My Car’.

2_split5Στο επεισόδιο θα δούμε επίσης τους Corden και  McCartney σε μια ξενάγηση που αφορά τους Beatles στο Λίβερπουλ.

Ο υπεύθυνος της ξενάγησης, Jackie Spencer, δήλωσε στη Variety: “Είχαμε ένα υπέροχο πρωινό. Είχα τέσσερις ανθρώπους μαζί μου, από το κράτος της Ουάσινγκτον και την Καλιφόρνια, και ολοκληρώσαμε την ξενάγηση  δίπλα στα νέα αγάλματα. “Υπήρχαν μερικοί παπαράτσι γύρω μας και είπαμε σε έναν από αυτούς: Ποιος διάσημος βρίσκεται στην πόλη; Είχαμε ακούσει φήμες, αλλά κανείς δεν μας είπε τίποτα. Και τότε αυτός ο τύπος είπε: «Λοιπόν, θα σας πω έναν από αυτούς: Είναι ο James Corden. Είναι με κάποιον άλλο και είναι εκείνο το αυτοκίνητο εκεί.

Rum Mate

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked