Ο Marylin Manson συνεργάζεται με τον Stephen King και περιμένουμε θαυματάκια

Ίσως να είναι ο ιδανικός συνδυασμός! Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε κάτι ξεχωριστό από τη συνεργασία των Marylin Manson και Stephen King.

81c8-No6m-SPL

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Revolver, ο Μanson δήλωσε ότι συμμετέχει στη σειρά του Stephen King “The Stand”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Manson συμμετέχει σε μια τηλεοπτική σειρά. Πρόσφατα συμμετείχε στο “The New Pope” της HBO, έκανε τον πορνοσταρ στο Lost Highway του David Lynch και εμφανίσεις στα Sons Of Anarchy, Californication και το θρίλερ του 2017 “Let me make you a martyr”.

Παρόλο που δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το “The Stand”, το περισσότερο καστ της σειράς έχει ανακοινωθεί.

Στα 10 επεισόδια θα υπάρξουν συμμετοχές από τους James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Greg Kinnear, Odessa Young και Henry Zaga.

stand-castΤο The Stand εκδόθηκε αρχικά σαν μυθιστόρημα το 1978 και είναι από τα πιο χαρακτηριστικά δημιουργήματα του Stephen King. Κατά τη δεκαετία του ’90 είχε γίνει μια απόπειρα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, αλλά η παραγωγή απέτυχε παταγωδώς.

Σύμφωνα με τον Stephen King,”Ένας άντρας καταφέρνει να ξεφύγει από μια βιολογική έκρηξη έπειτα από ένα ατύχημα και φέρει μαζί του έναν ιό, γνωστό σαν Captain Tripps, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεταλαχθεί και στο τέλος να αφανίσει τον κόσμο. Έπειτα από αυτό το γεγονός, όσοι έχουν επιζήσει, θα πρέπει να επιλέξουν στο αν θα ακολουθήσουν μια μεγάλη γυναίκα ή έναν άντρα, οι οποίοι με τη σειρά τους συμβολίζουν τις δυνάμεις του καλού και του κακού”.

Τι να πούμε λοιπόν εμείς; Αναμένουμε στο τηλεοπτικό μας ακουστικό!

Nancy Von X

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked