Ο Kutiman έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Date:

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στο Roof Stage του gazarte με έναν star που δεν είναι star και μια μουσική που υπόσχεται πολλά και προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Ο genius μουσικός, συνθέτης και παραγωγός Kutiman έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να τζαμάρει, μαζί με την 8-μελή του μπάντα, στο Roof Stage του gazarte την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του τρίτου του προσωπικού album, θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

kutiman

Η μουσική του Kutiman, μοναδική στο χαρακτήρα, μια μίξη psychedelic, new age, afrobeat, jazz, house και ambient, καταφέρνει πάντα να ισορροπεί περίτεχνα, αρνούμενη να κατηγοριοποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο είδος.

Ο Iσραηλινός έγινε παγκοσμίως γνωστός από το online project του ThruYOU όπου συνέδεσε αποσπάσματα ερασιτεχνικών videos συνθέτοντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο, το οποίο έγινε viral σε λιγότερο από 24 ώρες και του χάρισε μια θέση ανάμεσα στις 50 καλύτερες εφευρέσεις του Time Magazine. Το ίδιο buzz προκάλεσαν και τα δύο πρώτα του album ενώ η τρίτη προσωπική του δουλειά “Don’t Hold Onto the Clouds” ήδη συζητιέται έντονα!

Sun_Beat_Eyal_Levkovich_276_of_548

Σε πλήρη αντίθεση με το instant virality χαρακτηριστικό της μουσικής του, ο Kutiman αρνείται πεισματικά να πάρει την ταμπέλα του διασήμου και επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό του, μέσω της μουσικής και των συναισθημάτων που δημιουργούν τα έντονα flows του.

INFO
KUTIMAN FULL BAND LIVE
Gazarte Roof Stage
Τετάρτη 20 Ιουνίου
Γενική είσοδος: 10€
Ώρα έναρξης: 22.30

Πηγή: protothema.gr

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked