Ο Kutiman έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Date:

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στο Roof Stage του gazarte με έναν star που δεν είναι star και μια μουσική που υπόσχεται πολλά και προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Ο genius μουσικός, συνθέτης και παραγωγός Kutiman έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να τζαμάρει, μαζί με την 8-μελή του μπάντα, στο Roof Stage του gazarte την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του τρίτου του προσωπικού album, θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

kutiman

Η μουσική του Kutiman, μοναδική στο χαρακτήρα, μια μίξη psychedelic, new age, afrobeat, jazz, house και ambient, καταφέρνει πάντα να ισορροπεί περίτεχνα, αρνούμενη να κατηγοριοποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο είδος.

Ο Iσραηλινός έγινε παγκοσμίως γνωστός από το online project του ThruYOU όπου συνέδεσε αποσπάσματα ερασιτεχνικών videos συνθέτοντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο, το οποίο έγινε viral σε λιγότερο από 24 ώρες και του χάρισε μια θέση ανάμεσα στις 50 καλύτερες εφευρέσεις του Time Magazine. Το ίδιο buzz προκάλεσαν και τα δύο πρώτα του album ενώ η τρίτη προσωπική του δουλειά “Don’t Hold Onto the Clouds” ήδη συζητιέται έντονα!

Sun_Beat_Eyal_Levkovich_276_of_548

Σε πλήρη αντίθεση με το instant virality χαρακτηριστικό της μουσικής του, ο Kutiman αρνείται πεισματικά να πάρει την ταμπέλα του διασήμου και επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό του, μέσω της μουσικής και των συναισθημάτων που δημιουργούν τα έντονα flows του.

INFO
KUTIMAN FULL BAND LIVE
Gazarte Roof Stage
Τετάρτη 20 Ιουνίου
Γενική είσοδος: 10€
Ώρα έναρξης: 22.30

Πηγή: protothema.gr

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked