Ο John Lydon αποκαλεί τα νέα Punk συγκροτήματα…. “κρεμάστρες”!

05/10/2018

Το θρυλικό μέλος των Sex Pistols, θεωρεί πως τα νέα  Punk συγκροτήματα μετέτρεψαν το συγκεκριμένο είδος μουσικής σε καρικατούρα. Υπέδειξε ακόμα και τους Green Day σαν παράδειγμα, αποκαλώντας τους “κρεμάστρες”, καθώς θεωρεί πως δεν ήταν ικανοί να κρατήσουν το στυλ της δεκαετίας του ’70.

johnny_rottenΣε μια συνέντευξη στους New York Times, o Lydon μίλησε για το πως η μόδα τον “ακολούθησε” από όταν έφυγε από τους Sex Pistols και έφτιαξε τους Pil. Σύμφωνα με εκείνον ο ένας στους δέκα, ήταν μια κακή απομίμηση του Johnny Rotten.

“Από όταν “χωρίσαμε” εγώ και η Punk, εκείνη ήθελε να κρατήσει το κλασσικό της στυλ ενώ εγώ ήθελα να κάνω καινούρια πράγματα. Και για εμένα αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει σαν κίνημα: Κάνε ότι θες , πράγμα που σημαίνει να μείνεις πιστός σε αυτό που είσαι”.

Σχεδόν 4 δεκαετίες μετά σχολιάζει: ” Είναι ντροπιαστικό, Πόσα συγκροτήματα υπάρχουν εκεί έξω σαν τους Green Day; Τους κοιτάω και μου έρχεται να βάλω τα γέλια. Πλέον είναι όλοι τους “κρεμάστρες”. Μια κακή εκδοχή, σε κάτι που δεν τους ανήκει καν”.

Johnny_Rotten_01Τέλος όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να λάβει ένα τίτλο από την βασίλισσα Ελισάβετ, ο ίδιος είπε: “Πιστεύεις ότι θα άφηνα την βασίλισσα με ένα σπαθί πάνω από το κεφάλι μου;;;” 

Nancy Von X

 

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

«Alluminati» με τη Ματθίλδη Μαγγίρα στον Σταυρό του Νότου Club

Next Story

Γυναίκα στο ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Lacoste για πρώτη φορά

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop