Ο Iggy Pop σε συνεργασία με τους Underworld για την δημιουργία ενός νέου EP!

Date:

Ο πάντα ακούραστος και μουσικά ανήσυχος γερόλυκος τoυ garage punk rock n roll σε συνεργασία με το δίδυμο που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική μουσική, τους Underworld, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP !

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 27 Ιουλίου, ενω το όνομα αυτού θα έχει τον σαφέστατο τίτλο “Teatime Dub Encounters”.

Από τη συγκεκριμένη συνεργασία τους έχουμε ακούσει ήδη το “Bells Αnd Circles” ενώ πρόσφατα ανέβηκε και το “I’ll See Big” το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

O Iggy Pop δεν ήταν και ο μεγαλύτερος φαν της ηλεκτρονικής μουσικής προτιμώντας πάντα ηλεκτρικό αναλογικό ροκ ήχο απο φυσικά όργανα. Η συνάντησή του με τον Rick Smith των Underworld, του άλλαξε άποψη, στα πλαίσια των συζητήσεων που έγιναν για το soundtrack του “T2 Trainspotting”.

Τότε η επαφή των δυο μουσικών δεν κατέληξε σε συνεργασία για την δημιουργία μουσικής της ταινίας αλλά το αποτέλεσμα αυτής της ζύμωσης ήταν η δημιουργία του καινούριου  EΡ, το οποίο έχει πάρει πλέον το δρόμο της δημοσιότητας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κόσμο.

Rum Mate

 

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked