Ο Iggy Pop σε συνεργασία με τους Underworld για την δημιουργία ενός νέου EP!

Ο πάντα ακούραστος και μουσικά ανήσυχος γερόλυκος τoυ garage punk rock n roll σε συνεργασία με το δίδυμο που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική μουσική, τους Underworld, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP !

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 27 Ιουλίου, ενω το όνομα αυτού θα έχει τον σαφέστατο τίτλο “Teatime Dub Encounters”.

Από τη συγκεκριμένη συνεργασία τους έχουμε ακούσει ήδη το “Bells Αnd Circles” ενώ πρόσφατα ανέβηκε και το “I’ll See Big” το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

O Iggy Pop δεν ήταν και ο μεγαλύτερος φαν της ηλεκτρονικής μουσικής προτιμώντας πάντα ηλεκτρικό αναλογικό ροκ ήχο απο φυσικά όργανα. Η συνάντησή του με τον Rick Smith των Underworld, του άλλαξε άποψη, στα πλαίσια των συζητήσεων που έγιναν για το soundtrack του “T2 Trainspotting”.

Τότε η επαφή των δυο μουσικών δεν κατέληξε σε συνεργασία για την δημιουργία μουσικής της ταινίας αλλά το αποτέλεσμα αυτής της ζύμωσης ήταν η δημιουργία του καινούριου  EΡ, το οποίο έχει πάρει πλέον το δρόμο της δημοσιότητας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κόσμο.

Rum Mate

 

Previous Story

Πότε επιστρέφει το Orange Is The New Black;

Next Story

Γιατί φοβόμαστε το σκοτάδι;

Latest from Blog

Οι Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “The Judas Paradox”

Οι Ολλανδοί Death Metallers God Dethroned ανακοίνωσαν πως στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Judas Paradox”. Παράλληλα με αυτήν την ανακοίνωση μας παρουσιάζουν και το…

Οι Cavalera κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο single “Nightmares of Delirium”

Τα αδέρφια Cavalera (πρώην Sepultura) κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες μία επαναηχογραφημένη εκδοχή του κλασσικού δίσκου των Sepultura με τίτλο “Schizophrenia”. Μέσα στην συγκεκριμένη κυκλοφορία έχουν προσθέσει και την νέα σύνθεση “Nightmares of…

Vivien Leigh: Σαν σήμερα την “πήρε” ο άνεμος

H Vivien Leigh θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Μπορεί να θέλαμε περισσότερες ερμηνείες από εκείνη, αλλά για τους περισσότερους από εμάς η μοναδική “Scarlett O’Hara” αποτέλεσε ένα μόνιμο…
Punked
Go toTop