Ο Iggy Pop σε συνεργασία με τους Underworld για την δημιουργία ενός νέου EP!

Date:

Ο πάντα ακούραστος και μουσικά ανήσυχος γερόλυκος τoυ garage punk rock n roll σε συνεργασία με το δίδυμο που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική μουσική, τους Underworld, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP !

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 27 Ιουλίου, ενω το όνομα αυτού θα έχει τον σαφέστατο τίτλο “Teatime Dub Encounters”.

Από τη συγκεκριμένη συνεργασία τους έχουμε ακούσει ήδη το “Bells Αnd Circles” ενώ πρόσφατα ανέβηκε και το “I’ll See Big” το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

O Iggy Pop δεν ήταν και ο μεγαλύτερος φαν της ηλεκτρονικής μουσικής προτιμώντας πάντα ηλεκτρικό αναλογικό ροκ ήχο απο φυσικά όργανα. Η συνάντησή του με τον Rick Smith των Underworld, του άλλαξε άποψη, στα πλαίσια των συζητήσεων που έγιναν για το soundtrack του “T2 Trainspotting”.

Τότε η επαφή των δυο μουσικών δεν κατέληξε σε συνεργασία για την δημιουργία μουσικής της ταινίας αλλά το αποτέλεσμα αυτής της ζύμωσης ήταν η δημιουργία του καινούριου  EΡ, το οποίο έχει πάρει πλέον το δρόμο της δημοσιότητας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κόσμο.

Rum Mate

 

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked