Ο Ghostface επιστρέφει και σκορπά τον τρόμο στη νέα ταινία Scream

Εδώ και μερικές μέρες άρχιζαν και κυκλοφορούσαν διάφορες εικόνες και αναφορικά με τη νέα ταινία Scream αυξάνοντας την αγωνία μας και εξιτάροντας την περιέργεια μας για το τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μας παρουσιάσει η Paramount Pictures το πρώτο τρέιλερ από το Scream 5.

Στη νέα ταινία επιστρέφουν οι Courteney Cox, Neve Campbell και David Arquette για να αντιμετωπίσουν ξανά τον Ghostface.Στο νέο Scream θα απουσιάζει ο πατέρας του franchise Wes Craven, ο οποίος απεβίωσε το 2015, ενώ τα γεγονότα διαδραματίζονται ξανά στο Woodsboro και υπεύθυνοι για την σκηνοθεσία είναι οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett. Το Scream θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Nick Manous

 

Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked