Και όμως είναι αλήθεια! Ο Dexter Morgan επιστρέφει στις οθόνες μας μέσω της πλατφόρμας του Showtime, και είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Είναι Οκτώβριος, πλησιάζει το Halloween οπότε ίσως και να είναι η ιδανική στιγμή για να ανακοινωθεί μια τόσο ιδιαίτερη επιστροφή! Εξάλλου ίσως το μόνο που μπορεί να χρειαζόμασταν στην παρούσα φάση, να ήταν τον “serial killer” της καρδιάς μας.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έχουν συμφωνηθεί ήδη 10 επεισόδια, 7 χρόνια μετά το “ιδιαίτερο” τέλος της σειράς. Ο Michael C. Hall θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής στον διάσημο ρόλο, και εμείς αναμένουμε με αγωνία το νέο υλικό.

Την ανακοίνωση έκανε και επίσημα το Showtime στο Τwitter:

Ο Clyde Phillips παραγωγός της σειράς από το 2006 έως το 2009 ήταν και εκείνος που την έφτασε την κορυφή. Το Dexter εξάλλου έχει προταθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια προβολής του σε αρκετά βραβεία, σε κατηγορίες όπως “καλύτερη σειρά της χρονιάς”, “ηθοποιός της χρονιάς” για πέντε χρόνια συνεχόμενα, ενώ το 2016 ο Michael C. Hall κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον serial killer πρωταγωνιστικό του ρόλο.

dexter-headerΑρκετοί από εμάς είχαμε μείνει άφωνοι με το τέλος της σειράς και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την τελευταία σεζόν. Το 2013 είδαμε τον Dexter να σκηνοθετεί το θάνατο του, ώστε να μπορέσει να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή στο Oregon, μακρυά από όσα συνέβησαν.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι μπορεί να επιφυλάσει ακόμα το μέλλον στον Dexter, ίσως γιατί εκεί που μας άφησε τα ερωτήματα να ήταν πολλά, και οι απαντήσεις που θα έπρεπε να δωθούν ακόμα περισσότερες. Οπότε; Stay Tuned!

Nancy Von X

 

Μοιρασθείτε το: