Ο Corey Taylor μας αποκαλύπτει την δική του εκδοχή για το “Holier Than Thou” των Metallica

Οι Metallica για να γιορτάσουν την συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ τους ή αλλιώς “Black Album” και παράλληλα με την remastered επανέκδοση του δίσκου, κυκλοφόρησαν και το “The Metallica Blacklist” τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην εν λόγω κυκλοφορία συμμετέχουν πάνω από 50 καλλιτέχνες διασκευάζοντας τραγούδια του συγκροτήματος από το “Black Album”. Μέσα σ’ αυτούς που συμμετέχουν βρίσκεται και ο αγαπημένος μας Corey Taylor ο οποίος μας παρουσιάζει την δική του άποψη για το “Holier Than Thou”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked