Ο “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης” θα μας κρατήσει… ξύπνιους στο Μέγαρο Μουσικής!

Date:

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα είμαστε έτοιμοι για…το εφιαλτικό,γοητευτικά τρομακτικό και πάνω από όλα μαγικό ταξίδι μας στη Χώρα των Χριστουγέννων.

Οι χαρακτήρες που γεννήθηκαν στο σημειωματάριο του αξεπέραστου Tim Burton, έκλεισαν τα 25 και συνεχίζουν να προκαλούν ενθουσιασμό σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Κι αν αναρωτιέστε τι χρειάστηκε για να φτάσει η συναρπαστική αυτή ιστορία του εκκεντρικού σεναριογράφου στις κινηματογραφικές αίθουσες, ιδού μερικοί – ομολογουμένως εντυπωσιακοί- αριθμοί: 15 animators, 3 χρόνια και 227 μαριονέτες ενώ 1 λεπτό αντιστοιχούσε σε μια εβδομάδα δουλειάς για τη δημιουργική ομάδα και τους παραγωγούς. «Ήταν σαν να γυρνάμε μια κανονική ταινία σε ρυθμό slow motion», έχει πει χαριτολογώντας ο Burton.

Ο “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης” θα μας κρατήσει… ξύπνιους το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, κατά την προβολή της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους και ζωντανή ερμηνεία της λατρεμένης μουσικής του Danny Elfman από την Ορχήστρα του Μεγάρου Μουσικής.

https://www.koa.gr/gr/events/disney-in-concert-i/

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked