Οι Sex Pistols γίνονται ταινία

Date:

Queen, Motley Crue, Elton John και τώρα οι… Sex Pistols. Οι ροκ βιογραφίες φαίνονται να έχουν την τιμητική τους και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, έχουμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα στη μεγάλη οθόνη. Η θρυλική αγαπημένη μας μπάντα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ταινία της βρίσκεται στα σκαριά και ξεσηκωθήκαμε και μόνο στην ιδέα.

Sex-Pistols-MovieΗ Αγγλική Starlight Films, δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. “Εντυπωσιαστήκαμε από την απήχηση που είχε το Bohemian Rapsody και φαίνεται ότι το κοινό διψά για τέτοιου είδους ταινίες”. Παρόλο που που πρέπει να μπεί ένα χρονοδιάγραμα στην παραγωγή της ταινίας, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει άμεσα το casting.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος Malcolm McLaren και η σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood, θα αποτελέσουν από τους κεντρικούς χαρακτήρες του φίλμ, καθώς θα αφηγούνται την πορεία των Pistols στα τέλη του ’70.

image-placeholder-titleΣίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία, καθώς αφορά τους πρωτοπόρους της πανκ σκηνής. Ενώ το Bohemian Rapsody και το Τhe Dirt των Motley Crue επικρίθηκαν ότι δεν παρουσίασαν σωστά τους χαρακτήρες, ευελπιστούμε να δούμε την πραγματική ιστορία του συγκροτήματος που έμεινε μαζί από το 1975 έως το 1978.

Nancy Von X

 

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

20 αγαπημένα fast-paced τραγούδια των Iron Maiden

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πάση θυσία με την...

Rocky (1976) – Η ταινία σταθμός στην καριέρα του Sylvester Stallone

Αν νομίζετε ότι ο Sylvester Stallone δεν έχει κάνει...

Jean-Michel Basquiat: Νοικιάζεται το διαμέρισμα και στούντιο του στην Νέα Υόρκη

Το 1983, ο καλλιτέχνης ο Jean-Michel Basquiat νοίκιασε ένα...

Τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις Pit (εκτός από ένα live)

Πλησιάζει 10 Δεκέμβρη και έχουμε live Wolfheart, οπότε πρέπει...
Punked