Οι Samel κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το single “Dictate Of Transparency”

Οι Ελβετοί Industrial Metallers Samael κυκλοφόρησαν ένα περιορισμένης έκδοσης , μόλις 500 κόπιες, επτάιντσο βινύλιο για το single “Dictate Of Transparency”, στην δεύτερη πλευρά της συγκεκριμένης κυκλοφορίας περιλαμβάνεται και το τραγούδι “Against All Enemies”

Date:

Οι Ελβετοί Industrial Metallers Samael κυκλοφόρησαν ένα περιορισμένης έκδοσης , μόλις 500 κόπιες, επτάιντσο βινύλιο για το single “Dictate Of Transparency”, στην δεύτερη πλευρά της συγκεκριμένης κυκλοφορίας περιλαμβάνεται και το τραγούδι “Against All Enemies”.

Και οι δύο συνθέσεις προέρχονται από το άλμπουμ των Ελβετών “Hegemony” το οποίο κυκλοφόρησε το 2017. Για το “Dictate Of Transparency” μάλιστα κυκλοφόρησαν και ένα νέο μουσικό βίντεο.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked