Τα δύο αδέρφια και βασικά μέλη των Rotting Christ, o Σάκης και ο Θέμης Τόλης είχαν την τιμή να δώσουν το όνομα τους σε ένα απολίθωμα. Δύο ερευνητές από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λουξεμβούργου ανακάλυψαν πρόσφατα ένα νέο είδος αστερία και αποφάσισαν να το ονομάσουν “Brezinacantha Tolis” τιμώντας τα δύο αδέρφια.

R-C-PROMO-1-1024x758Ο Σάκης Τόλης δήλωσε: “Είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω λάβει σαν άνθρωπος και σαν μουσικός, και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να δημιουργώ μέσα σε αυτή την δύσκολη εποχή”.

unnamed-1Οι Dr. Ben Thuy και Dr. Lea Numberger, οι οποίοι έκαναν την ανακάλυψη, δήλωσαν: “Από την πρώτη φορά που αντικρίσαμε τον αστερία, αμέσως ξέραμε ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αποδείχθηκε ότι είναι ένα νέο είδος για την επιστήμη, οπότε είχαμε το προνόμιο να το ονομάσουμε. Με την επιλογή του ονόματος, θέλαμε να συνδυάσουμε τα κοινά μας πάθη για την επιστήμη και τη μουσική, οπότε αποφασίσαμε να τιμήσουμε μια από τις αγαπημένες μας μπάντες. Το νέο απολίθωμα ανήκει σε ένα ζώο που ζούσε σε ένα σκοτεινό, τοξικό περιβάλλον στα βάθη ενός αρχαίου ωκεανού, προσκολλημένο στα απομεινάρια των νεκρών προγόνων του. Αυτό είναι αυθεντικό black metal!”.

Nick Manous

Μοιρασθείτε το: