Ο πληκτράς των Rammstein, Christian “Flake” Lorenz, επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του τις φήμες που ήθελαν τους Γερμανούς να ετοιμάζουν νέο άλμπουμ.

Οι φήμες είχαν ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2020, όταν μέλη του συγκροτήματος και οι τεχνικοί τους είχαν εντοπιστεί στη Νότια Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Saint-Rémy-de-Provence, όπου βρίσκεται το studio La Fabrique. Επίσης ο ντράμερ των Rammstein Christoph Schneider ενίσχυσε τις φήμες με τις τότε δηλώσεις του σχετικά με  μη ολοκληρωμένες συνθέσεις και ιδέες.

Έρχεται λοιπόν τώρα ο Christian “Flake” Lorenz και δικαιώνει όσους πίστεψαν στις φήμες, δηλώνοντας στο motor.de: “Το ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε ζωντανά, λόγω της πανδημίας, ενίσχυσε την δημιουργικότητα μας. Είχαμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε νέα πράγματα και λιγότερα να μας αποσπούν την προσοχή. Το αποτέλεσμα ήταν να  ηχογραφήσουμε ένα άλμπουμ το οποίο δεν είχαμε σχεδιάσει”.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ των Γερμανών με τίτλο “Rammstein” κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου 2019 σαρώνοντας σε πωλήσεις και διακρίσεις.

Nick Manous