Σταματήστε ότι κάνετε και ακούστε το νέο τραγούδι των Iron Maiden “The Writing On The Wall”

Οι Βρετανοί θρύλοι της Heavy Metal μουσικής Iron Maiden επέστρεψαν μετά από απουσία έξι ετών με νέα μουσική και προκαλούν σεισμό. Τις τελευταίες ημέρες το συγκρότημα κυκλοφόρησε κάποια teaser τα οποία προετοίμαζαν τους οπαδούς για την σημερινή ανακοίνωση (15 Ιουλίου) και την οποία όλος ο μεταλλικός κόσμος περίμενε με κομμένη την ανάσα. Αναμονή λοιπόν τέλος καθώς οι Βρετανοί μας χαρίζουν ένα εντυπωσιακό animated βίντεο για το νέο τους single “The Writing On The Wall”. Το νέο single έχει γραφτεί από τους Adrian Smith και Bruce Dickinson, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Kevin Shirley σε συνεργασία με τον Steve Harris. Αναφορικά με το νέο βίντεο, υπεύθυνοι είναι οι βραβευμένοι και πρώην εκτελεστικοί διευθυντές των Pixar Animated Studios, Mark Andrews και Andrew Gordon με τη συμβολή της ομάδας του BlinkInk, ένα animated στούντιο στο Λονδίνο.

222

Ο Bruce Dickinson δήλωσε: “Είχα μία πολύ καθαρή ιδέα για το concept του βίντεο που θα έντυνε το νέο μας τραγούδι και μόλις συνάντησα τους Mark και Andrew αμέσως φάνηκε ότι όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ενώ ενισχυθήκαμε από τον Nicos και την νεανική του ομάδα της BlinkInk. Οι εβδομαδιαίες μας συζητήσεις μέσω zoom ήταν διασκεδαστικές και δημιουργικές. Είμαι πολύ περήφανος για το πως βγήκε το βίντεο καθώς είναι σαν μία μικρή ταινία. Ήξερα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό από τη στιγμή που ο Mark μου έφερε τα απίστευτα εικονογραφημένα του σενάρια. Ελπίζω και όλοι οι οπαδοί μας να συμφωνούν καθώς το βίντεο έχει δημιουργηθεί από φανατικούς οπαδούς των Iron Maiden.”

Nick Manous

 

20953590 586952985028482 6027984969295789757 n
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked